Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

SIGNATURE (2012)

Rate this item
(1 Vote)

Signature1

Signature1

Signature van Celine Dion Parfums is Céline's 15e geurtje.

Coty Beauty kondigt een nieuw parfum aan dat in april 2012 wordt gelanceerd: Celine Dion Signature. Deze nieuwe lancering staat voor de blijvende verbondenheid die de artieste voelt met haar trouwe fans. Het tijdloze parfum is ontwikkeld als een ode aan het bijzondere vermogen van Celine om verbondenheid te creëren en te inspireren met haar muziek. Het vormt de nieuwste aanvulling op het bestaande geurenportfolio van Celine Dion.

Celine Dion is een van de meest geliefde artiesten van dit moment. Door haar kracht om te verbinden en te inspireren neemt zij een bijzondere plek in, in het hart van haar fans en dat komt tot uiting in haar klassieke nieuwe parfum, Signature.

“Mijn muziek is een echte creatieve uitlaatklep. Ik gebruik mijn muziek om mezelf te uiten en mijn gevoelens met mijn fans te delen”, legt Celine uit. “Met mijn Signature-parfum kan ik mijn fans op een geheel andere, zeer persoonlijke manier bereiken.”

-Céline Dion

EEN SIGNATURE PARFUM

Het parfum is al even tijdloos als de zangeres zelf. De geur opent met een van de typische noten van Celine, mimosabloesem, en een sprankelende explosie van sappige guave en Pink Lady-appel. De noten die volgen, onthullen een verfijnd bloemig boeket van jasmijn die het hart van het parfum een sensuele, bloemige geur geeft. Deze vermengt zich met de geur van rozen en magnoliabloesem voor een tijdloze verleiding. De basisnoten zorgen voor een aantrekkingskracht met sensuele muskus, de rijke geur van amberhout en een vleugje sandelhout. Het geheel vormt een klassieke geur die net zo onvergetelijk is als Celine Dion en haar muziek.

Topnoten: mimosabloesem, Pink Lady-appel, fruitige aroma’s van guave fruit
Hartnoten: Indiaanse jasmijn, rozen, magnoliabloesem
Basisnoten: sensuele muskus, amberhout, sandelhout

Signature is ontwikkeld door Firmenich-parfumeur Ilias Ermenidis, fan van Celine Dion in hart en nieren. Ermenidis werd geïnspireerd door de idee van verbondenheid en hij deed zijn uiterste best om het vrolijke, hartelijke en gepassioneerde karakter van Celine in dit signature parfum te verwerken.

ICONISCHE VERPAKKING

De flacon is voorzien van het silhouet van de diva Celine in reliëf: een overweldigende visuele signatuur die staat voor haar onuitwisbare aantrekkingskracht. De verpakking vertegenwoordigt Celine’s eigen klassieke elegantie.

Foto's voor de mediacampagne zijn gemaakt door Peter Lindbergh, die eerder ook de foto's voor Belong heeft verzorgd.

Signature is sinds september 2011 verkrijgbaar in o.a. de Verenigde Staten. In Nederland is de parfum sinds april 2012 te koop bij drogist en warenhuis.

 

Last modified on
More in this category: « PURE BRILLIANCE (2011)

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version