Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop
HOME

2009-2016: 7 JAAR STICHTING..

Celine Dion, CDIPHet Céline Dion Informatiepunt bestaat al sinds 1998, maar vandaag is het precies 7 jaar geleden dat het CDIP een Stichting is geworden! Sindsdien is het voor ons nog makkelijker geworden om leuke activiteiten voor jullie te organiseren, mede dankzij onze donateurs. Want zonder onze donateurs kunnen wij bijvoorbeeld niet onze website onderhouden, maar zouden we ook niet diverse evenementen hebben kunnen organiseren. Tevens steunen de donateurs met hun donaties de Céline Dion Foundation, Céline's eigen goede doel, waarmee ze zieke en kansarme kinderen steunt. Daarom onze grote dank aan onze donateurs voor jullie steun en vertrouwen!

En om het te vieren dat we alweer 7 jaar de fans in Nederland én België een stukje dichterbij Céline kunnen brengen, kunnen de CDIP donateurs volgende maand weer een geheel nieuw (fysiek) magazine verwachten! Deze staat o.a. in het teken van 'Encore Un Soir' en de concerten, maar er zullen ook heel veel andere leuke artikelen in staan. 

7 jaar Stichting...

Wat is er allemaal in de afgelopen 7 jaar gebeurd? De tijd ging razendsnel en er waren momenten dat Céline heel actief was (denk aan de periode rondom haar terugkeer naar Las Vegas en rondom 'Loved Me Back To Life'), maar ook van de radar was verdwenen (bijvoorbeeld na haar 'Taking Chances' tour en toen René ziek was). En hetzelfde gold voor het CDIP, daar waar wij toch redelijk afhankelijk zijn van onze grote idool. 

In de afgelopen 7 jaar hebben organiseerden wij bijvoorbeeld een grote fanreis naar Las Vegas (met meer dan 100 fans), een speciale vertoning van 'Céline: Through The Eyes of the World' in Pathé ArenA (waarbij de tickets binnen 51 seconden waren uitverkocht), de ultieme fanreis naar Montréal en Las Vegas (waar we Céline een cheque mochten overhandigen van jullie donaties), de album releaseparty voor 'Loved Me Back To Life' en recentelijk de exclusieve luistersessie voor 'Encore Un Soir'. Een uitgebreider overzicht hiervan, kunnen jullie volgende maand vinden in het nieuwe Céline Magazine. 

Ben je nog geen donateur en wil je het magazine ook ontvangen? Word dan uiterlijk 31 augustus CDIP donateur en ook jij ontvangt ons magazine thuis!

Gelukkig is Céline voorlopig nog niet uitgezongen en blijft ze de komende tijd nog lekker actief en dat betekent dat wij dat ook zullen zijn, met nog meer leuke activieiten en evenementen.

We willen alle fans (nogmaals) bedanken voor jullie steun en enthousiasme... hier doen we het allemaal voor! 

Merci.. xx

Anoek, Cindy, Mathias, Stéphanie en Suzanne

 

Celine Dion Informatiepunt logoHet Céline Dion Informatiepunt viert op 21 augustus 2016 alweer haar 7-jarig bestaan als Stichting. Sinds mei 2010 worden wij gesteund door onze donateurs, en dankzij onze donateurs kunnen we elke keer weer leuke acties, evenementen en andere activiteiten organiseren. Ook steunen onze donateurs meteen de Céline Dion Foundation, Céline’s eigen goede doel.

Om onze donateurs nog meer en nog eerlijker te belonen, introduceren wij vanaf heden een puntensysteem. 

Wat houdt het puntensysteem precies in?

Het is eigenlijk heel simpel… je kunt op diverse manieren punten verdienen. Hoe meer punten je hebt, hoe meer kans je maakt op bijvoorbeeld het winnen van prijzen (denk aan leuke spullen, maar ook gesigneerde cd’s of zelfs een Meet & Greet met Céline) of hoe hoger de kans dat je bij een exclusief CDIP evenement aanwezig kunt zijn. In de toekomst kun je je punten ook gebruiken voor kortingen en leuke Céline hebbedingetjes. 

Je kunt op de volgende manieren punten verdienen:

• Duur CDIP donateurschap 
Per donateurjaar ontvang je één punt. Ben je tot nu toe elk jaar onafgebroken donateur geweest, dan ontvang je een punt extra. 

 Je donatiebedrag 
Doneer je tussen de €15 - €19, dan krijg je 1 punt. Tussen €20 - €24, 2 punten. Tussen de €25 - €29 3 punten. Meer dan €30, 4 punten.

• Aanbrengen donateur 
Wordt er iemand donateur dankzij jou, dan verdien je 10 punten.

 Deelname CDIP fanmeetings 
Kom je naar een CDIP fanmeeting, dan krijg je 5 punten. Dit geldt voor alle fanmeetings na 14 augustus 2016.

In de toekomst komen er nog meer mogelijkheden waarmee je punten kunt verdienen.

Wil je donateur worden? Dan kun je je op DEZE PAGINA aanmelden.


Celine Dion Encore Un SoirEncore un soir, encore une heur, encore 40 dagen..
Dan komt eindelijk Céline's langverwachte nieuwe Franstalige album, 'Encore Un Soir' uit! Het album wordt uitgebracht op 26 augustus, bijna 4 jaar na haar vorige Franstalige album 'Sans Attendre'.

Het belooft een verrassende plaat te worden door samenwerkingen met o.a. Zaho (Franse R&B/Rap artieste), Jacques Veneruso, Grand Corps Malade, Marc Dupré en Jean-Jacques Goldman. Laatstgenoemde schreef uiteraard de gelijknamige titeltrack en eerste single van het album. Ook bevat het album het nummer "À la plus haute branche" (geschreven door Daniel Picard), dat uit duizenden inzendingen door de fans is gekozen om door Céline opgenomen te worden. Wat het album ook bijzonder maakt, is dat één van de bonus tracks het nummer 'Trois heures vingt' is. Het nummer was één van René's favorieten en werd ook gedraaid aan het begin van zijn begrafenisceremonie. Céline zingt een deel van het nummer ook live aan het begin van haar huidige tour. Speciaal voor deze release is 'Trois heures vingt' geremastered.

De plaat komt uit in 3 varianten: een normale versie (12 nummers), een deluxe versie (15 nummers, een luxe boekje en armbandjes) en op vinyl. Deze laatste versie bevat 2 LP's en de CD (15 nummers, dus inclusief de 3 bonustracks).

Tracklist:

1. Plus qu'ailleurs
2. L'étoile
3. Ma faille
4. Encore un soir
5. Je nous veux
6. Les yeux au ciel
7. Si c'était à refaire
8. Ordinaire
9. Tu sauras
10. Toutes ces choses
11. Le bonheur en face
12. A la plus haute branche

Bonus tracks deluxe versie:
13. A vous
14. Ma force
15. Trois heures vingt

Kun je echt niet wachten op het nieuwe album? Bestel 'm dan nu vooruit en je ontvangt 'Encore Un Soir' thuis op de dag van release! Vooral de Vinyl versie zal een heuse collector's item zijn, dus wees er snel bij! Volg onderstaande links om het album te pre-orderen:

Normale versie: http://bit.ly/EUSnormal
Deluxe versie: http://bit.ly/EUSdeluxe
Vinyl (2LP+CD) versie: http://bit.ly/EUSvinyl

Daarnaast kun je het album (met de bonus nummers) uiteraard ook o.a. via iTunes downloaden. Als je daar het album vooruitbestelt, dan krijg je meteen gratis de album versie van het nummer 'Encore Un Soir' (dat langer is dan de radio/single versie).

 

Volgende maand komen er tevens een drietal boxsets uit van eerdere Céline albums. Ideaal om cadeau te doen (zowel jezelf als een ander)! Bekijk/reserveer ze hier:

S'il Suffisait D'aimer / Live A Paris boxset
Loved Me Back To Life / A New Day Has Come boxset
On Ne Change Pas / My Love boxset

En vorige maand verscheen er een 10CD collectie in een mooie box, genaamd de...

Celine Dion Collectie


Wat worden we weer verwend, toch?

Encore un mois...

 

NIEUWE SINGLE: 'THE SHOW MUST GO ON'!

Celine Dion The Show Must Go On Billboard Music AwardsGeheel onverwachts (of toch niet?) verscheen gisteren het bericht dat Céline in de studio is gedoken om het nummer 'The Show Must Go On' op te nemen. Deze Queen cover zingt Céline tijdens haar huidige show in Las Vegas en tijdens de Taking Chances tour maakte het nummer deel ook al uit van de setlist. Op de studioversie heeft Céline samengewerkt met Lindsey Stirling, een getalenteerde violiste uit Gilbert, Arizona (VS). 

'The Show Must Go On' was één van de favoriete nummers van René en ook gebruikte hij deze term meerdere malen tijdens zijn ziektebed. Wat er ook met hem zou gaan gebeuren, de show moest gewoon doorgaan. Het nummer heeft dus een speciale betekenis voor Céline... en daarom brengt ze het nummer ook live ten gehore (samen met Stirling) tijdens de Billboard Music Awards aanstaande zondag.

Maar tot onze grote verrassing is er nu ook een studio versie, dat NU overal te downloaden of streamen is!

Help ons het nummer zo hoog mogelijk in de charts te krijgen door 'm o.a. HIER op iTunes te kopen.
Ook kun je 'm streamen op bijvoorbeeld Spotify

 

 

Tour Céline Dion 2016

In november 2015 kondigde Céline's team een nieuwe tournee aan in 2016, ter promotie van haar nieuwe Franstalige album. Helaas is de release van het album door het overlijden van Céline's echtgenoot, René Angélil (op 14 januari 2016) verschoven naar de herfst van 2016, maar de tour gaat door. Céline heeft inmiddels 25 tour data aangekondigd in Antwerpen (België), Parijs (Frankrijk), Montréal en Québec City (Canada): 

Antwerpen: 20 en 21 juni 2016
Parijs: 24, 25, 28, 29 Juni en 2, 3, 6, 7 Juli 2016

Montréal: 31 Juli en 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 16, 17 Augustus
Québec City: 20, 21, 24, 25, 27 Augustus

Kaarten voor Antwerpen (Sportpaleis) kun je kopen via www.teleticketservice.com en voor Parijs (Bercy) via www.ticketnet.fr of www.fnac.com
Kaarten voor Montréal (Bell Centre) kun je kopen via evenko.ca en voor Québec City (Vidéotron Centre) via ticketmaster.ca

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom deze concerten is het raadzaam om onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Rene Angelil donatie kanker Vandaag is het Wereldkankerdag. Kanker is tegenwoordig doodsoorzaak nummer één. We kennen helaas allemaal wel iemand die in gevecht is of zijn/haar gevecht heeft verloren met deze vreselijke ziekte. Hoewel we in deze tijd wel de middelen hebben om in ieder geval een aantal vormen van kanker goed te behandelen, is er helaas nog steeds geen geneesmiddel. En eigenlijk kan dit gewoon niet.

Helaas heeft ook René, Céline's man en manager, na jarenlang hard tegen de ziekte gevochten te hebben, vorige maand de strijd verloren. René heeft zich altijd hard ingezet tegen kanker en daar waar nodig zijn positie gebruikt om het onder de aandacht te brengen bij de mensen. Zo is hij op 16 augustus 2011, bestuurslid en sponsor geworden van "Chaire de recherche en oncologie ORL Dr Azar | Angélil de l’Université de Montréal au CHUM". Deze stichting van de Universiteit van Montréal, zet zich vooral in op onderzoek om (met name hoofd-hals- en keel) kanker goed te bestrijden, en hopelijk snel een geneesmiddel te vinden.

In René's overlijdensbericht, hebben Céline en de familie de mensen gevraagd om in plaats van bijvoorbeeld bloemen te geven, een donatie te doen aan deze stichting. In nagedachtenis van René en in combinatie met Wereldkankerdag lijkt ons dit een goede gelegenheid om ons steentje bij te dragen. 

Daarom willen wij namens alle Céline Dion fans uit Nederland en België een zo groot mogelijke donatie doen. Als je iets zou kunnen missen, vragen we je een zelf te bepalen bedrag over te schrijven naar onze rekening. Daarnaast legt het Céline Dion Informatiepunt ook een bedrag bij. 

REKENINGGEGEVENS
IBAN: NL14INGB0004571184 
t.n.v. Stichting Céline Dion Informatiepunt te Nijmegen 

(BIC: INGBNL2A)

Graag onder vermelding van "Donatie Rene Angelil". 

Je kunt tot uiterlijk vrijdag 19 februari een donatie overmaken naar onze rekening. Hierna maken wij het totale bedrag bekend en doneren we het bedrag aan de "Azar-Angelil Research Chair".

Voor vragen kun je terecht op onze Facebook pagina of via ons contactformulier.

 

 

 

angelil-reneMijn familie en ik zijn diep geraakt door de enorm golf van liefde en steun van zoveel mensen. Jullie hebben ons leven geraakt tijdens de afgelopen dagen. We hebben jullie liefde voor René gevoeld en jullie gebeden en medeleven hebben ons geholpen tijdens deze moeilijke tijd...meer dan jullie ooit zullen weten. Ik dank jullie vanuit het diepst van mijn hart.

Ik wil ook oprecht de overheid van Québec bedanken, die René de eer van een nationale begrafenis heeft gegeven, en ook alle individuen en organisaties die samen zijn gekomen om zo'n mooi eerbetoon in zijn naam te houden.

Wij zullen de vriendelijkheid waarmee jullie ons vereerd hebben, nooit vergeten.

Namens onze familie, met veel liefs van ons allemaal,

Céline, René-Charles, Nelson & Eddy

Patrick, Jean-Pierre & Anne-Marie

 

 

Zojuist is bekend geworden dat René Angelil, Céline's man en ex-manager op donderdag 14 januari 2016 op 73-jarige leeftijd is overleden.

Het droevige bericht verscheen even na 22.00 u. op Céline's officiële website:

"René Angélil, 73, passed away this morning at his home in Las Vegas after a long and courageous battle against cancer. The family requests that their privacy be respected at the moment; more details will be provided at a later time."

Op dit moment is er sprake van dat René's uitvaartceremonie in Montréal, Canada zal plaatsvinden en dat op een later tijdstip zijn leven gevierd zal worden tijdens een herdenking in Las Vegas. Meer info hierover volgt.

Wij zijn intens bedroefd dat deze geweldige, bijzondere, lieve man zijn lange, dappere strijd tegen keelkanker heeft verloren. Hij bracht Céline in ons leven en heeft met zijn lange carrière als manager in de muziekwereld een onuitwisbare indruk achter gelaten. Wij zullen hem enorm gaan missen.

Wij condoleren Céline, René-Charles, Nelson, Eddy, Patrick, Jean-Pierre, Anne-Marie, zijn kleinkinderen, de Angélil en Dion families en al zijn vrienden en collega's met dit immense verlies jullie zijn in onze gedachten.

Anoek, Cindy, Mathias, Stéphanie & Suzanne 

 

Media

Vanuit de hele wereld wordt er aandacht besteed aan het overlijden van René, in de internationale en nationale media verschenen duizenden artikelen over zijn leven en loopbaan. Ook brachten vele celebs hun condoleances over aan Céline, René-Charles, Nelson, Eddy, Patrick, Jean-Pierre, Anne-Marie en de Angélil en Dion families. 

BESTEL NU EEN UNIEK CDIP T-SHIRT

In juni is het dan zover... Céline komt eindelijk weer naar Europa om een aantal concerten te geven! Helaas komt ze niet naar Nederland en daarom gaan heel veel Nederlandse fans naar de concerten in Antwerpen en Parijs.

Om Céline te laten zien dat de Nederlandse en Belgische fans ook dit keer weer massaal bij de concerten aanwezig zijn, leek het een goed plan om opnieuw speciaal voor de aankomende shows, het oranje en rode CDIP-shirt (oranje is immers de kleur van Nederland en rood van België!) aan te bieden. En omdat we in 2008 en 2013 van heel veel (internationale) fans hebben gehoord dat ze graag een uniek CDIP-shirt willen hebben, is dit je kans!

Hoe mooi is het, als Céline de zaal in kijkt en overal oranje en rood ziet?

Bestel jou unieke CDIP-shirt hier!

Celine Dion concert in AntwerpenGisteren kondigden we het al aan... in samenwerking met de organisatoren Greenhouse Talent België & Gracia Live, organiseert het Céline Dion Informatiepunt een exclusieve fanclub pre-sale voor de concerten van Céline Dion in Antwerpen op 20 en 21 juni 2016! En het moment is nu aangebroken....

De CDIP pre-sale is NU begonnen!

KLIK HIER OM NAAR DE CDIP PRE-SALE TE GAAN EN BESTEL JE KAARTEN!

De CDIP pre-sale duurt t/m donderdag 19 november 22.00 uur. OP=OP


Ter herinnering:

CDIP VIP tickets 'Céline in Antwerpen': CDIPantwerpenplattegrond1a
Prijscategorie 1: € 181,50 per ticket, max 10 tickets pp
Blokken: 113 & 114
Rijen: 12 t/m 40 (m.u.v. (gedeelten) van rijen 15 t/m 22) 

Zie de plattegrond rechts voor de exacte plaatsen.

Met deze speciale pre-sale bieden we de fans een extra optie om gegarandeerd een goede plek te bemachtigen, waarbij we ook nog eens met z’n allen bij elkaar in de buurt zitten! Als dat geen feestje wordt…

Ook kun je vanaf nu weer de unieke CDIP T-shirts bestellen voor de concerten!

BESTEL HIER JE CDIP T-SHIRT

Voor vragen kun je terecht op onze Facebook pagina.

Succes!


STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2016
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version