Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

CÉLINE GAAT WEER OP TOURNEE!

Céline Dion op tour in Azië en OceaniëOok in 2018 zit Céline niet stil... Naast de shows die ze geeft in Las Vegas, zal Céline ook dit jaar op tournee gaan. Deze zomer is het de beurt aan Azië, Australië en Nieuw-Zeeland! Céline begint haar 'Live 2018' tour op 26 juni in Tokyo (Japan), met als laatste stop in Auckland (Nieuw-Zeeland) op 11 augustus. Het is zeer goed mogelijk dat er nog extra concerten aangekondigd worden.

Het is al even geleden dat Céline in Azië en Oceanië is geweest, namelijk tijdens de 'Taking Chances' tour in 2008. In 2014 was er ook een Azië-Pacific tour gepland, maar vanwege René's gezondheid werd alles afgezegd. De kaartverkoop voor een aantal concerten was zelfs al begonnen. De 'Live 2018' tour is bijzonder, want Céline doet een aantal steden aan die ze nog nooit eerder in haar carrière heeft bezocht, namelijk: Jakarta, Taipei, Manila, Bangkok en Singapore. 

TOURSCHEMA

26 jun - Tokyo Dome - Tokyo, Japan
29 jun - Cotai Arena at Venetian - Macau, China
30 jun - Cotai Arena at Venetian - Macau, China
03 jul - Marina Bay Sands Grand Ballroom - Singapore, Singapore
04 jul - Marina Bay Sands Grand Ballroom - Singapore, Singapore
07 jul - Sentul International Convention Center - Jakarta, Indonesië
11 jul - Taipei Arena - Taipei, Taiwan
13 jul - Taipei Arena - Taipei, Taiwan
14 jul - Taipei Arena - Taipei, Taiwan
19 jul - Mall of Asia Arena (MOA) - Manila, Filippijnen
23 jul - IMPACT Arena - Bangkok, Thailand
27 jul - Qudos Bank Arena - Sydney, Australië
30 jul - Brisbane Entertainment Centre - Brisbane, Australië
04 aug - Perth Arena - Perth, Australië
07 aug - Rod Laver Arena - Melbourne, Australië
11 aug - Spark Arena - Auckland, Nieuw-Zeeland

Voor informatie over de kaartverkopen en meer, bekijk dit overzicht op onze Facebook pagina.

Bekijk hieronder Céline's videoboodschappen aan haar fans in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland:
Er gaan geruchten dat Céline misschien (hierna) naar Europa zal komen om een aantal shows te geven in landen die ze vorig heeft overgeslagen. Dit zijn tot nu toe helaas toch echt geruchten. Mocht er iets (officieels) bekend worden over shows in Europa, dan melden we jullie dit uiteraard. Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates!

 

CÉLINE OP VINYL

De LP is weer helemaal terug van weggeweest! Vrijwel elke grote artiest brengt een nieuwe release nu ook uit op vinyl. Zo ook Céline's laatste Engelstalige en Franstalige album ("Loved Me Back To Life" en "Encore un soir"). Omdat de vraag erg groot is, krijgen nu ook oudere albums een mooie vinyl release.

Op 1 september zijn 4 Franstalige albums van Céline voor het eerst uitgekomen op vinyl: "D'eux" (1995), "S'il suffisait d'aimer"(1998), "1 Fille & 4 Types' (2003) en 'Sans Attendre' (2012). Zoals de oplettende fans wel opmerkt, missen we één grote release: "D'elles" (2007). De reden dat dit album geen vinyl uitgave heeft gekregen is ons helaas niet bekend.

Op onze Facebook heeft een fan een aantal foto's geplaatst van de LP's en we moeten zeggen dat het erg goed uit ziet!

Bestel de vinyl releases via onderstaande links:

D'eux (1LP) | S'il suffisait d'aimer (2LP) | 1 Fille & 4 Types (1LP) | Sans attendre (2LP)

Hopelijk komen Céline's overige Engelstalige albums in de toekomst ook uit op vinyl...

Veel luisterplezier alvast! 

ACTIE: WORD NU DONATEUR EN ONTVANG...

Nog maar 45 dagen tot het concert van Céline in Nederland... wat gaat de tijd ineens snel! De aankomende tournee luidt weer een nieuw hoofdstuk in van Céline's carrière en om dit te vieren, hebben we deze maand een speciale "Mei actie" voor de fans die nog geen donateur zijn van Stichting Céline Dion Informatiepunt! Als je uiterlijk 22 mei donateur wordt van het CDIP, ontvang je een exclusief welkomstpakket (zolang de voorraad strekt, dus wie het eerst komt...).

CDIP donateurs

Dankzij onze donateurs kunnen we onze website onderhouden, leuke activiteiten en acties organiseren en nog veel meer. Onlangs hebben de CDIP donateurs bijvoorbeeld een exclusief magazine ontvangen met alles over hun grote idool. En met o.a. de concerten en het nieuwe Engelstalige album in het vooruitzicht, kunnen donateurs nog meer leuke dingen verwachten! Ook steunen onze donateurs de Céline Dion Foundation, omdat een deel van hun donatie naar Céline's eigen goede doel gaat. 

Hoe kun je donateur worden?

 • Je kunt al voor (minimaal) €15 per jaar donateur worden van het CDIP. Indien je uiterlijk 31 mei 2017

  donateur wordt, ontvang je als welkomstcadeau ons nieuwe "Céline Magazine" (t.w.v. €10). 

 • Doneer je minimaal €25, dan ontvang je naast je donateursschap van een jaar, ook een exclusief

  welkomstpakket, met daarin ons nieuwe "Céline Magazine" (t.w.v. € 10) én een uniek Oranje CDIP

  T-shirt (t.w.v. 17,50)! Deze actie geldt slechts t/m 22 mei 2017, dus wees er snel bij!

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM DONATEUR TE WORDEN


Wil je geen donateur worden, maar toch "Céline Magazine 17" ontvangen? Dan kun je het magazine ook los bestellen (OP=OP) voor €10 per stuk. Vul daarvoor dit formulier in.

Ben je al donateur en heb je nog geen uniek CDIP T-shirt voor het concert in Arnhem volgende maand? Ga dan hierheen en bestel je T-shirt! (uiterlijk 22 mei 2017)

 

'BEAUTY AND THE BEAST': GA JIJ MEE?

Op 29 maart gaat de live-action versie van de Disney klassieker ‘Beauty and the Beast’ in Nederland in première. Het bekende sprookje komt in deze remake opnieuw tot leven met o.a. Emma Watson in de rol van Belle, Dan Stevens als het Beest en Luke Evans als Gaston.

Toen in 1991 de originele tekenfilm uitkwam, viel de eer aan Céline en Peabo Bryson om de gelijknamige soundtrack van de film zingen. Het nummer “Beauty And The Beast” (ook wel bekend als “Tale As Old As Time”) won een Oscar, een Golden Globe en maar liefst 3 Grammy Awards. Toen in januari bekend werd dat Ariana Grande en John Legend een nieuwe versie van het nummer hadden opgenomen, viel het niet bepaald goed bij vele fans; Céline en “Beauty And The Beast” horen gewoon bij elkaar. Maar nog geen week later werden we verrast: Céline zelf kondigde aan dat ze een gloednieuw nummer heeft opgenomen voor de live-action film, die te horen zal zijn tijdens de film en de aftiteling. “How Does A Moment Last Forever” is geschreven door Tim Rice en Alan Menken. Laatstgenoemde produceerde in 1991 ook het duet van Céline en Bryson.

Om de release te vieren én natuurlijk om Céline op het grote scherm te horen, willen wij met een groepje fans naar een vertoning van "Beauty And The Beast". 

INFO

Wat: "Beauty And The Beast" filmvertoning
Wanneer: zaterdag 1 april
Waar: Pathé ArenA in Amsterdam (zeer makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer)
Tijd: Nog niet bekend, dit zal zeer waarschijnlijk in de (na)middag zijn. Definitieve tijd wordt ongeveer een week van te voren bekend gemaakt (of zodra wij dit weten). Afhankelijk van de definitieve tijd, gaan we ook een hapje en/of drankje doen met elkaar.
Kosten: de normale prijs van een film. De film die wij gaan zien zal óf in 3D zijn of in IMAX 3D. Over de betaling ontvang je tzt nog een mail.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan uiterlijk woensdag 15 maart om 12:00u aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Zet in het onderwerp “Aanmelding Beauty And The Beast film” en vermeld in je mail het aantal personen (max. 2 per aanmelding) en je mobiele nummer (indien we op de dag zelf uit noodzaak contact met je op moeten nemen).

LET OP: dit is GEEN grap! ;) We gaan op 1 april dus écht naar de film.


How Does A Moment Last Forever” zal ook staan op de soundtrack van de film, dat morgen uitkomt.
De soundtrack is te verkrijgen in 2 versies en al vooruit te bestellen:

Normale versie: http://bit.ly/batbost
Deluxe versie: http://bit.ly/batbostdel

We kunnen niet wachten!

 

Op vrijdag 23 juni 2017 staat Céline voor het eerst in 9 jaar weer op een Nederlands podium, met een concert in het Gelredome in Arnhem.
Op deze pagina kun je alle informatie vinden over het concert. 

AANKONDIGING

Op woensdag 25 januari werd officieel aangekondigd dat Céline in het kader van haar LIVE 2017 tour naar Nederland komt voor een eenmalig exclusief concert.

Het persbericht:

Superster Céline Dion komt na een afwezigheid van bijna tien jaar weer naar Nederland. De Canadese die met nummers als 'The Power Of Love', 'Think Twice' en natuurlijk Titanic-ballad 'My Heart Will Go On' de wereld veroverde geeft op vrijdag 23 juni in het kader van haar 'LIVE 2017' tour een exclusieve show voor de Benelux in de Arnhemse GelreDome. Dit bijzondere Engelstalige concert was binnen 30 minuten uitverkocht.

De 48-jarige in Québec geboren zangeres is een van de grootste en succesvolste artiesten van haar generatie. In haar indrukwekkende carrière, die al ruim drie decennia duurt, verkocht ze meer dan 250 miljoen platen, won ze vijf Grammy’s en ontving ze de Diamond award voor best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. Daarnaast won ze in 1988 het Eurovisiesongfestival voor Zwitserland en scoorde ze met 'My Heart Will Go On' van de succesfilm Titanic een van de grootste hits van de jaren negentig.

De liveshows van Dion zijn altijd meeslepend en beklijvend. Zo gaf de vocaliste in 2013 een uniek concert voor 40.000 fans in het Plains of Abraham park in haar geboorteplaats Québec. Dit optreden vormde de basis voor het succesvolle live album Céline Une Seule Fois. In 2014 trok de Canadese zich tijdelijk terug uit de muziekscene om voor haar zieke man te zorgen, maar met name op zijn verzoek hervatte Dion haar concerten in 2015 in het door haar zo geliefde Caesars Palace The Colosseum in Las Vegas.

​Afgelopen jaar bracht Dion met 'Encore Un Soir' haar eerste studio album in vier jaar tijd uit, speelde ze haar duizendste show in The Colosseum en gaf ze twee uitverkochte shows in het Antwerpse Sportpaleis. In Nederland speelde Dion alweer bijna tien jaar terug voor het laatst, toen ze in 2008 een wervelend optreden in de Amsterdam Arena gaf. Dit jaar komt de Canadese diva naar GelreDome, waar op vrijdag 23 juni haar ster weer zal stralen tijdens een voor de Benelux exclusief optreden vol prachtig georkestreerde powersongs en emotionele ballads. De LIVE 2017 tour bestaat uit 16 shows in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Céline Dion: "I am so looking forward to returning to the UK and Europe this summer and I’m really excited to be coming back and seeing all my fans again.”

Ben jij bij het concert? Laat het dan hier op Facebook weten.

KAARTVERKOOP

Het concert is helemaal uitverkocht.

De reguliere kaartverkoop van het concert begon op vrijdag 3 februari 10.00 uur op www.ticketmaster.nl.
Ticketmaster is het ENIGE officiële verkooppunt van tickets voor het concert. Kijk voor meer informatie over illegale tickethandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Voor het concert waren er diverse pre-sales: TeamCéline (officiële fanclub), CDIP fanclub (Nederlandstalige fanclub) en American Express.

Op maandag 30 januari gingen er ook Platinum Tickets in de verkoop. Klik hier voor meer informatie over Platinum Tickets.

Op vrijdag 3 maart gingen 800 extra kaarten in de verkoop. Het betrof Golden Circle en Rang 1 kaarten.

Céline Dion Gelredome concert Nederland plattegrond

VIP-PAKKETTEN

Er zijn naast reguliere concertkaarten, ook diverse VIP-pakketten te koop, namelijk:

PACKAGE #1: THE SIGNATURE VIP PACKAGE - €549,00 excl. servicekosten
- De allerbeste zitplaats op rij 1 (in vak A, B of C)
- Eén ULTRA-Exclusieve gesigneerde Limited Edition Céline Dion Tour Lithografie
- Memories to Last a Lifetime (Digitaal tourfotoboek, exclusief voor VIPS. Inclusief een foto van de show in GelreDome)
- The Essential Celine Dion VIP Gift Bag (Exclusieve VIP Gift Bag inclusief officiële merchandise, waaronder een gelamineerde tourpas en keycord)

Klik hier voor de kaartverkoop van VIP-pakket 1.

PACKAGE #2: THE DIAMOND VIP PACKAGE - €399,00 excl. servicekosten
- Zitplaats op één van de volgende rijen: rij 4 t/m 10 (in vak A, B of C)
- Eén Exclusieve Limited Edition Céline Dion Tour Lithografie
- Memories to Last a Lifetime (Digitaal tourfotoboek, exclusief voor VIPS. Inclusief een foto van de show in GelreDome)
- The Essential Celine Dion VIP Gift Bag (Exclusieve VIP Gift Bag inclusief officiële merchandise, waaronder een gelamineerde tourpas en keycord)

Klik hier voor de kaartverkoop van VIP-pakket 2.

PACKAGE #3: THE EMERALD VIP PACKAGE - €374,00 excl. servicekosten
- Zitplaats op één van de volgende rijen: rij 11 t/m 20 (in vak A, B of C)
- Eén Exclusieve Limited Edition Céline Dion Tour Lithografie
- Memories to Last a Lifetime (Digitaal tourfotoboek, exclusief voor VIPS. Inclusief een foto van de show in GelreDome)
- The Essential Celine Dion VIP Gift Bag (Exclusieve VIP Gift Bag inclusief officiële merchandise, waaronder een gelamineerde tourpas en keycord)

Klik hier voor de kaartverkoop van VIP-pakket 3.

PACKAGE #4: THE SAPPHIRE VIP PACKAGE - €299,00 excl. servicekosten
- Zitplaats in vak 103 of 122
- Eén Exclusieve Limited Edition Céline Dion Tour Lithografie
- Memories to Last a Lifetime (Digitaal tourfotoboek, exclusief voor VIPS. Inclusief een foto van de show in GelreDome)
- The Essential Celine Dion VIP Gift Bag (Exclusieve VIP Gift Bag inclusief officiële merchandise, waaronder een gelamineerde tourpas en keycord)

Klik hier voor de kaartverkoop van VIP-pakket 4
.

PACKAGE #5: THE RUBY VIP PACKAGE - €249,00 excl. servicekosten
- Zitplaats in vak 305, 306 of ere
- Eén Exclusieve Limited Edition Céline Dion Tour Lithografie
- Memories to Last a Lifetime (Digitaal tourfotoboek, exclusief voor VIPS. Inclusief een foto van de show in GelreDome)
- The Essential Celine Dion VIP Gift Bag (Exclusieve VIP Gift Bag inclusief officiële merchandise, waaronder een gelamineerde tourpas en keycord)

Klik hier voor de kaartverkoop van VIP-pakket 5.

DE SHOW

Het concert zal Engelstalig zijn. De kans is groot dat Céline in ieder geval één Franstalig nummer zal zingen. Tijdens de show zal Céline haar grootste hits ten gehore brengen, afwisselend met minder bekende nummers en misschien een aantal nummers van het nieuwe album (dat eind 2017/begin 2018 uitkomt). 

Op dit moment is er niet veel bekend over de show, houd daarom deze pagina goed in de gaten voor de laatste updates.


LOCATIE

Het concert zal plaatsvinden in het Gelredome in Arnhem. Het Gelredome is een stadion met een maximale capaciteit van ongeveer 34.000 bezoekers. De capaciteit van het concert van Céline is 26.000, dit komt omdat er enkel zitplaatsen zijn en omdat één van de korte zijdes niet gebruikt zal worden (hier staat het podium). Het Gelredome bevindt zich in Arnhem-Zuid. Lees hier hoe kun je het Gelredome het best kunt bereiken.

AUTO

Parkeren is mogelijk op het eigen terein van het Gelredome of bij de Rijnhal of Ohra. Klik hier voor meer informatie en parkeertickets.

OPENBAAR VERVOER

Je kunt het Gelredome bereiken met buslijn 7 richting Rijkerswoerd. Stap uit bij halte Batavierenweg.
Ook rijden er 
vanaf 13.30u pendelbussen vanaf Centraal Station naar het Gelredome. Vanaf 22.00 uur rijden beginnen de pendelbussen weer te rijden naar het station. Tickets hiervoor kosten €5 (retour) en zijn te koop bij de pendelbushalte. 


VEELGESTELDE VRAGEN

 • Kan ik nog kaarten kopen voor het concert?

Helaas is het concert helemaal uitverkocht. Heb je nog geen kaarten kunnen bemachtigen en wil je graag naar het concert? Dan raden we je aan op Ticketswap te kijken. Ook kun je een oproep plaatsen op onze Facebook pagina.

 • Komt er een 2e concert? 

Er komt geen 2e concert van Céline in Nederland

 • Gaat Céline nog een concert in België aankondigen?

Céline deze tournee België helaas over. Céline heeft zowel in 2013 als 2016 (Franstalige) concerten in Antwerpen gegeven. Het concert in Nederland is het enige concert in de Benelux.

 • Waarom staat Céline in Arnhem en niet in Amsterdam?

Helaas weten we hier de officiële reden niet van. Wij denken dat dit o.a. met logistiek te maken heeft; ze geeft immers geen show in België, maar ook niet in Luxemburg en West-Duitsland. Ook heeft ze een druk tourschema, waardoor meerdere concerten in de ZiggoDome waarschijnlijk niet haalbaar waren. Daarnaast is de Amsterdam ArenA misschien een stapje te groot (het concert dat ze daar in 2008 gaf, was niet uitverkocht).

 • Zal Céline wel Engels zingen en niet alleen maar Frans tijdens het concert?

Het concert dat Céline in Nederland zal geven, zal vrijwel helemaal Engelstalig zijn. De kans is echter wel groot dat er in ieder geval één Franstalig nummer wordt gezongen (net als tijdens het laatste concert van Céline in Nederland in 2008).

 • Wie staat er in het voorprogramma van Céline in Arnhem?

Dat is op dit moment nog niet bekend.

 • Kan ik (via jullie) Céline ontmoeten?

Céline ontvangt heel veel meet & greet verzoeken. Helaas kunnen wij hierbij niet van hulp zijn. 

 • Hoe kan ik in contact komen met andere fans?

Bezoek (en like) onze Facebook pagina. Houd ook onze site en sociale media in de gaten voor eventuele fanevents. 

 • Ik heb iets over oranje shirts gelezen?

Dat klopt! Wat als een grap begon, is uitgelopen tot een traditie: tijdens de concerten van Céline (of het nou in Nederland is, of Las Vegas of in Parijs), dragen er veel Céline fans een oranje (CDIP) shirt. Met een oranje (de kleur van Nederland) shirt, laten we al jaren zien dat Nederland Céline niet is vergeten en haar mist en steunt. Ook voor het concert in Arnhem verkopen wij weer oranje t-shirts, klik hier voor meer informatie

 • Brengt Céline binnenkort een nieuw album uit?

Céline heeft vorig jaar augustus een nieuw Franstalig album ("Encore Un Soir") uitgebracht. Op dit moment is Céline haar nieuwe Engelstalige album aan het opnemen. Deze wordt eind 2017/begin 2018 (o.v.b.) uitgebracht.

 • Wanneer komt Céline hierna weer naar Nederland?

Dat is op dit moment nog niet bekend. We verwachten voorlopig van niet. Céline treedt nog regelmatig op in Las Vegas (70 shows per jaar) en heeft het daarnaast erg druk. De kans is dus groot dat het nog een aanzienlijke tijd zal duren voor ze terugkomt. Maar zeker weten doen we dit natuurlijk niet! Zodra hier maar ook iets officieels over bekend is, staat het uiteraard op onze site en sociale media.

 

Céline Dion Live 2017Live 2017  is de 11e tour van Céline en werd aangekondigd op 25 januari 2017. De tour brengt Céline voor het eerst in 9 jaar weer naar Nederland voor een concert. Op 23 juni 2017 zal Céline eenmalig een show in het Arnhemse Gelredome geven. 

ACHTERGROND

Volgt nog.. 

CÉLINE IN NEDERLAND

Volgt nog.. 

DE VERKOOP

De reguliere kaartverkoop voor de oorspronkelijke concerten begon op vrijdag 3 februari. De reguliere kaartverkoop voro het concert in Berlijn begon een week later. De TeamCéline pre-sale voor de concerten (behalve Berlijn) begon op donderdag 26 januari. Ook wij organiseerden in samenwerking met organisator Greenhouse Talent Nederland een exclusieve CDIP Fanclub pre-sale voor de Nederlandstalige fans. Deze begon ook op donderdag 26 januari. 

DE SHOW

Er is op dit moment nog helemaal niets bekend over de show, behalve dat er zowel een Engelstalige versie als een Franstalige versie zal zijn.

SETLIST

Nog niet bekend.

 

 

De titelloze tour (ook wel "Live 2016 tour" of "Summer Tour 2016" genoemd is de 11e tour van Céline en werd geheel onverwachts aangekondigd op 9 november 2015.

ACHTERGROND

Céline was net weer begonnen met haar shows in Las Vegas (vanaf augustus 2015) en het was niet duidelijk hoe het met René's gezondheid was, dus voor heel veel fans kwam de tour als een grote verrassing. Aanvankelijk werden er eerst 2 concerten in Québe, Canada bekendgemaakt: 4 in Montréal en 2 in Québec City. Op 11 november werden er ook 2 data in Parijs aangekondigd en een dag later 2 in Antwerpen. Vanwege de grote vraag werden er uiteindelijk nog heel wat concerten toegevoegd: 8 in Montréal, 3 in Québec City en 7 in Parijs. Op 12 april 2016 kwamen er nog eens 2 (benefiet)shows bij in het Québecse stadje Trois-Rivières, wat het totaal op 28 concerten bracht. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de concerten in het teken van het nieuwe Franstalige album "Encore un soir" zouden staan, maar vanwege het overlijden van René in januari 2016, werd de release van het album uitgesteld naar 26 augustus, ná de tour dus. Er werd gedacht dat de tour misschien uitgesteld zou worden, maar omdat Céline in 2014 ook al haar tournee door Azië moest cancellen, zou dit misschien niet de meest handige zet zijn. Uiteindelijk vonden de concerten gewoon plaats. 

DE VERKOOP

De kaarten voor de eerste 4 concerten in Montréal en de eerste 2 in Québec City gingen op 10 november (TeamCéline pre-sale) en 13 november (reguliere kaartverkoop) in de verkoop. De kaarten voor de andere shows in Québec gingen kort na de aankondigingen in de verkoop. De kaartverkoop voor de eerste 2 shows in Parijs en de concerten in Antwerpen startte op 16 november (TeamCéline) en 19 november (regulier Antwerpen) / 20 november (regulier Parijs). Exclusief voor de fans in Nederland en België organiseerden wij in samenwerking met de Belgische organisatoren, een exclusieve CDIP Fanclub pre-sale voor de concerten in Antwerpen. Deze pre-sale begon op 16 november. 

De zomertour deed het erg goed en was helemaal uitverkocht. De concerten in Antwerpen en Parijs brachten bij elkaar ongeveer €21,8 miljoen op en er werden in totaal 141.800 tickets verkocht. De concerten in Montréal en Québec City brachten bij elkaar €23,3 miljoen op met 205.532 verkochte kaarten. In totaal bracht de tour bijna €60 miljoen op en werd het één van de meest succesvolle tours van 2016.

DE SHOW

Omdat het nieuwe Franstalige album nog niet uit zou komen voor de tour, werd door fans gevreesd dat we weer grotendeels hetzelfde (Franstalige) live repertoire zouden horen als bij de eerdere concerten, maar niets bleek minder waar: Céline en haar team hebben iedereen verrast door een unieke show neer te zetten. De nummers zijn allemaal door Céline zelf uitgekozen, wat de show heel persoonlijk maakte. Ze koos voor nummers die ze al heel lang niet meer live had gezongen ("Je t'aime encore", "L'amour existe encore", "Naziland", ea), nummers die ze nog nooit live had gezongen ("Tous les blues sont écrits pour toi", "Le vol d'un ange", "Apprends-moi", "Tous les secrets", ea) en een aantal nummers van het nieuwe album ("Encore un soir", "Ordinaire"). Tijdens de concerten in Canada, verruilde ze "Ziggy" voor "À la plus haute branche" en zong ze eenmalig "Je n'ai pas besoin d'amour" (speciaal voor de schrijver van het nummer, Jean Pierre Ferland, die op die avond in het publiek zat). Uiteraard maakten ook haar grootste Franstalige en een aantal Engelstalige nummers deel uit van de setlist. Wat het ook bijzonder maakte is dat Céline tijdens de hele show op het podium bleef en zich niet omkleedde voor een ander kledingstuk (normaal gesproken zitten er op z'n minst 4 kostuumwissels tijdens haar shows). Tijdens de concerten in Antwerpen en Parijs droeg ze dezelfde outfit, op de laatste show in Parijs na. In Québec wisselde ze om de paar shows van outift. 

Als bedankje aan de fans, werden de eerste 6 nummers van haar laatste show in Parijs via een livestream online uitgezonden. Tevens werden 3 nummers van het eerste concert in Montréal uitgezonden op de Québecse radio. Tijdens de show van 1 augustus, werd "My Heart Will Go On" opgenomen voor TV Special van de Amerikaanse zender ABC, dat op 4 augustus werd uitgezonden.

SETLIST

 1. Intro: Trois heures vingt (acapella)
 2. Encore un soir
 3. Je crois toi
 4. Qui peut vivre sans amour?
 5. Immensité
 6. Et je t'aime encore
 7. Pour que tu m'aimes encore
 8. Terre
 9. À la plus haute branche (alleen in Québec)
 10. Ordinaire
 11. Un garcon pas comme les autres (Ziggy) (alleen in Europa)
 12. Because You Loved Me
 13. It's All Coming Back to Me Now / The Power of Love (medley)
 14. Le vol d'un ange
 15. L'amour existe encore
 16. Apprends-moi / Tous les secrets / Ne bouge pas / Valse adieu (akoestische medley)
 17. Je n'ai pas besoin d'amour (alleen 31 juli 2016)
 18. Tous les blues sont écrits pour toi
 19. Dans un autre monde
 20. Ce soir on danse à Naziland
 21. Purple Rain
 22. Love Can Move Mountains / River Deep, Mountain High (medley)
 23. The Show Must Go On
 24. My Heart Will Go On
 25. S'il suffisait d'aimer
 26. Outro: Vole

 

 

Céline Dion CollectionVorig jaar werd bekend gemaakt dat Céline in 2017 een lifestyle lijn zou lanceren. Deze week werden de eerste producten van de Céline Dion Collection gepresenteerd tijdens de 'Project Womens trade fair' in Las Vegas. De eerste producten die uitkomen maken deel uit van de accessoire collectie en bevatten onder meer handtassen, koffers en portemonnees. De accessoire collectie, dat uit ongeveer 200 producten bestaat, is vanaf september verkrijgbaar. Op de officiële website van Céline, begint maandag 27 februari een exclusieve pre-sale van 4 producten uit de collectie. 

We hebben op onze website een nieuwe sectie toegevoegd met meer informatie over de Céline Dion Collection. Deze sectie kun je vinden door bovenin in de menubalk te wijzen op Céline Dion en vervolgens naar 'projecten' te gaan. Klik vervolgens op 'Lifestyle lijn'.

Of de producten van de Céline Dion Collection ook in Nederland te koop zullen zijn, is op dit moment nog niet bekend. Houd onze social media profielen goed in de gaten voor de laatste updates.

Céline Dion Collection

De Céline Dion Collection is de naam van Céline's nieuwe lifestyle merk. In het verleden heeft Céline al producten zoals parfums, sieraden en zonnebrillen uitgebracht, maar nu gaat ze een stap verder met de Céline Dion Collection: lederwaren, reisproducten, kleding, beauty producten en nog veel meer. De waarden die voor Céline zo belangrijk zijn; familie, muziek, entertainment en stijl, zullen terug te zien zijn in de collectie. De producten zullen gefaseerd over een periode van 18 maanden worden uitgebracht, te beginnen eind 2017. Céline is hiervoor de samenwerking aangegaan met het bedrijf Epic Rights. Het is nog niet bekend of de Céline Dion Collection ook in Nederland te koop zal zijn.

FASE 1: TASSEN EN ACCESSOIRES

In september worden de eerste producten van de lijn gelanceerd, bestaande uit o.a. handtassen, reistassen, portemonnees en technologische accessoires (denk aan bijvoorbeeld tablet hoesjes). De maar liefst 200 producten zijn gemaakt in samenwerking met de Bugatti Group uit Montréal. Deze eerste lijn is in februari officieel aangekondigd tijdens de `Project Womens trade fair` in Las Vegas, waarbij er ongeveer 70 producten werden tentoongesteld. 

Op Céline's officiële site kun je vanaf 27 februari alvast 4 producten uit verschillende collecties vooruitbestellen (3 tassen en een portemonnee).
Meer info over de producten :

 CDCoctavesite1a

 

Octave Collectie

Deze collectie tassen omarmen alles waar Céline voor staat. De tassen zijn chic, groots en onweerstaanbaar en zijn het paradeplaatje van de collectie. Deze tas is gemaakt van zacht leer en bevat een groot middenvak, met daarin nog 2 kleinere vakken aan beide kanten. Er zijn 2 handvaten en een schouderriem (is los te maken).

CÉLINEDION.COM PRIJS: 
€ 338 


RESERVEER/BESTEL
(vanaf 27 feb)

 

 

CDCvibratosite1a.jpeg

 

Vibrato Collectie

De tassen in deze collectie laten vrouwelijkheid op een nieuwe manier zien: klassiek, met een scherp randje. Deze draagtas is gemaakt van zacht schaapskeer. In de tas is een afgesloten (met ritssluiting) middenvak en meerdere open vakjes te vinden.


CÉLINEDION.COM PRIJS: 
€ 308 


RESERVEER/BESTEL
(vanaf 27 feb)

 

 CDCpizzicatosite1a

 

Pizzicato Collectie

De stoere tassen in deze collectie herdefiniëren vrouwelijkheid door klassiek en strakheid met elkaar te combineren. Deze tas van nepleer heeft klein (open) vakje aan de voorkant. Het middenvak wordt door middel van een magneet afgesloten en bevat een tasje die je eruit kunt halen. Aan de tas zit ook oon pompon, die je ook eraf kunt halen. Elementen op de tas doen denken aan de toetsen van een gitaar. 

CÉLINEDION.COM PRIJS: 
€ 128 


RESERVEER/BESTEL
(vanaf 27 feb)

 

CDCcavatinasite1

 

Cavatina Collectie

Een collectie dat overal bij past door z'n simpelheid. Deze lederen portemonnee is lang en is afgesloten door een grote ritssluiting. Binnenin bevat het meerdere vakken, waaronder 2 voor briefgeld en 4 kleine vakjes. Het middelste vak kan afgesloten worden door een rits. Er kunnen 20 pasjes in de portemonee bewaard worden. 


CÉLINEDION.COM PRIJS: 
€ 108 


RESERVEER/BESTEL
(vanaf 27 feb)

CDIP Hotelarrangement Arnhem

Published in ACTIES Written by

Op vrijdag 23 juni vindt het concert van Céline plaats in het Gelredome. Omdat er niet veel (grote) hotels in Arnhem aanwezig zijn, zijn we meteen gaan kijken of we een groep fans bij elkaar in één hotel konden krijgen. Het was al snel duidelijk dat de hotels steeds voller werden. In samenwerking met Hotel Haarhuis kunnen we jullie exclusief een aantal hotelkamers aanbieden voor 23 op 24 juni. Het gaat om 1-, 2 en 3-persoonskamers.

De volgende kamers zijn speciaal voor jullie vastgehouden:

 

 

 

 

 

 Er zijn dus maar een beperkt aantal kamers gereserveerd, dus wie het eerst komt.... Bovenstaande aantallen worden niet geüpdate op deze pagina (van het hotel krijgen jullie te horen of het gewenste kamertype nog beschikbaar is). Bij de prijs is ook ontbijt (per persoon) inbegrepen. 
Meer informatie over de kamers, zie deze pagina op de website van Hotel Haarhuis.


KAMER RESERVEREN

Wil je een kamer reserveren, doe dan het volgende:

1) Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
2) Doe dit o.v.v. Celine Dion blokboeking 9277
3) Zet in je mail duidelijk in welk kamertype je wenst te verblijven (weg=weg!)
4) Vermeld je naam, adres en telefoonnummer 
5) Je ontvangt hierna een bevestingsmail van Hotel Haarhuis (met meer informatie, waaronder de betaling)

Reserveren kan tot vrijdagavond 23.00 uur, dus wees er snel bij!

Tip: Wil je zeker zijn van een kamer, noteer in je mail ook een "reserve optie" (dus bijvoorbeeld: "is een standaard kamer niet beschikbaar, dan....")


Aanvullende informatie:

Hotel Haarhuis ligt recht tegenover Arnhem Centraal Station.
Er vertrekken pendelpussen vanaf het stationsplein naar het Gelredome (en weer terug). Retourkaartjes voor deze pendelbussen (€ 5 per persoon) zijn te koop bij de receptie van het hotel, waar ze ook worden voorgestempeld (je hoeft dan niet extra in de rij te staan). 
Kom je met de auto, dan kun je parkeren in Parkeergarage Centraal. Kosten zijn max. €15 per 24-uur. Meer informatie

 
AFTER-PARTY

Na afloop van het concert zal in Hotel Haarhuis ook een afterparty worden gehouden. Hier kunnen we met z'n allen gezellig nagenieten van het concert en onze meningen delen.

Wil je hierbij zijn, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer, het aantal personen en de namen van je gezelschap.

De capaciteit is maar beperkt, dus ook voor de afterparty geldt: vol = vol!

 

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version