Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

PURE BRILLIANCE (2011)

Rate this item
(0 votes)

PureBrillance1

Coty Beauty en Celine Dion onthulden in maart 2011 de nieuwe geur Pure Brilliance. Pure Brilliance weerspiegelt de natuurlijke glamour van de zangeres en is bedoeld voor vrouwen met een ongekende passie voor het leven. De geur is een fantastisch nieuw product van de zangeres en Coty Beauty. 

Celine Dion is een bekroonde, internationale topartiest die uitermate populair is. Ze heeft een stem en ziel die vrouwen diep raken, zij is gewoonweg briljant; daarom hebben we deze geur samen gemaakt. 

“Pure Brilliance gaat om de glans en schoonheid in het hart van elke vrouw. Het is de innerlijke energie die een vrouw uniek maakt”, aldus Celine Dion

EEN STRALENDE PARFUM

Pure Brilliance is een uitbundig parfum met een fruitig en bloemig karakter. Het opent met een verfrissende combinatie van peer, appel, groene bladeren en fresia. Het hart wordt gevormd door de vrouwelijke charme van de zangeres met noten van kamperfoelie en lelietjes-van-dalen, terwijl de basisnoten verwijzen naar haar elegantie en raffinement. De geur is al net zo magisch als de stem van Celine.  Elke noot van Pure Brilliance weerspiegelt een deel van de talenten en persoonlijkheid van de zangeres: vrolijkheid, levenslust, sensualiteit en bezieling.

LUXE VERPAKKING

Pure Brilliance zit verpakt in een prachtige flacon in de vorm van een smaragd. Door de drie randen aan de zijkanten ontstaat er een wisselwerking zodat het flesje licht uitstraalt en glanst. De goudkleurige hals en paarse dop zijn opvallende accenten en zorgen voor een luxe finish met een modern karakter. Het doosje is voorzien van amethistkleurige accenten met in het midden een opvallend diamantenpatroon voor een mooie schittering.

 “Celine inspireert ons met haar unieke bravoure en zo zal Pure Brilliance de vrouw inspireren die het parfum draagt”.

Pure Brilliance is sinds maart 2011 verkrijgbaar bij drogist en warenhuis!

 

Last modified on

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version