Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

BELONG (2005)

Rate this item
(0 votes)

Belong1

Near, far, wherever you are, I believe that the heart does go on...

Hartstochtelijk stort ze haar hart uit en inspireert ze overal ter wereld. We'll stay forever this way, you are safe in my heart and my heart will go on... Welke andere ster bezit de kracht om zo te ontroeren en zo te raken? Dat kan alleen de prachtige verheffende stem van Céline Dion, zo zuiver en met zoveel passie terwijl tegelijkertijd het moment beleefd wordt. Vandaag is de belangrijkste dag, gisteren is voorbij; belong to the moment.

Céline Dion presenteert BELONG... haar nieuwe geur; een geur die eerlijkheid, plezier en vreugde oproept, waarden die deze internationale icoon zelf heel hoog in het vaandel heeft. "Deze geur gaat over het vieren van het lev

en", zegt Céline over BELONG. Het gaat over de vrouw die van het leven houdt, durft te lachen en haar hart volgt. Het gaat over de innerlijke schoonheid van de vrouw, haar zelfvertrouwen, haar passie en haar sensualiteit. Het is de manier zoals Céline zichzelf het liefste voelt. Als succesvolle artiest, liefhebbende moeder en glamourvrouw verpersoonlijkt Céline Dion zoveel positieve waarden dat ontelbare fans wereldwijd geïnspireerd zijn om haar succes te evenaren en te genieten van haar muziek.

Door BELONG biedt de ster een kijkje achter de schermen van het echte leven van een natuurlijke persoonlijkheid die haar levensvreugde graag deelt met vrouwen vanuit de hele wereld. BELONG gaat over eerlijk zijn op elk moment, en over het beleven van het moment, Belong to the moment.

EEN BOEIEND EN FASCINEREND AURA

Celine Dion heeft nauw samengewerkt met Coty Beauty om deze nieuwe geur te creëren. Het concept straalt van ninnen vertrouwen, passie en vrouwelijke schoonheid uit. Elke set van geurnoten in BELONG geeft uiting aan de emoties die in Céline's leven aanwezig zijn. De topnoten bestaan uit een uniek 'Joie de Vivre', deze compositie brengt een gevoel van plezier over met de sprankelende, frisse tonen van rode peperkorrels, bergamot en ananas. Het hart is warm en krachtig met het delicate Sherry Baby Orchidee, kristalpioen en katoenbloem. Om Céline's uitzonderlijke en bijzondere innerlijke geest weer te geven, bestaan de basis uit Hinoki Hout. Normaliter alleen gebruikt voor het bouwen van Boeddistische tempels vanwege de spirituele kwaliteiten.

EEN ORIGINELE EN EIGENTIJDSE LIJN

Als je de flacon van BELONG vasthoudt voel je het gewicht en voel je direct de unieke vorm. De vijf vlakken in het zwaar geslepen glas creëren de vorm van een vijfhoek. Deze vorm staat symbool voor Céline's gelukgetal. De verpakking is helder violet van kleur die de sensuele, aangename warmte van de geur visualiseert. Samen drukken ze het gevoel van pure elegantie uit, een belofte van harmonie en passie die de naam BELONG waard is.

Nieuw is dat het portret van Céline afgebeeld wordt in zwart-wit op de verpakking.

CÉLINE DION OP HAAR CHARMANTST

Voor de BELONG printcampagne is de wereldberoemde fotograaf Peter Lindbergh geselecteerd. Peter is vooral bekend vanwege zijn talent om de innerlijke persoonlijkheid van de vrouw bloot te lachen. Hij legt de 'echte' Céline vast achter de schermen in een eerlijk, zwart-wit portret dat haar lachende en vreugdevolle zelf onthult in een relaxt, intiem moment...
In een buitengewoon leven.

BELONG is sinds april 2005 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

 

Last modified on

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version