Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

NOTES (2004)

Rate this item
(0 votes)

Notes1

De zuivere stem van Celine Dion brengt mensen in vervoering, vervult ze met diepe emoties en inspireert hen tot een leven vol liefde.

De uitstraling en het charisma van de zangeres zijn gevangen in haar eerste parfum: Celine Dion. Deze geur inspireerde, net als haar stem, miljoenen vrouwen tot het voelen van oprechte liefde, dankzij een warme geur met een klassiek, romantisch, bloemig bouquet.

Dit voorjaar is Celine Dion terug met een meer openlijk verleidelijke compositie. Deze glamoureuze 'remix' gebruikt parfum als een zuivere stem, die vrouwen tot nog intensere emoties roert, om de diepe sensualiteit en intimiteit van volwassen passie te ervaren. En die net als eeuwigdurende liefde steeds nieuwe krachten vindt en tot volle ontwikkeling komt in de individuele vrouw.

De geur open met een snel ritme van energieke nectarine en een boventoon van levendige waterlelie, ondersteund door hartstochtelijke mimosa en exotische Tahitiaanse gardenia.

De openlijke boventonen die volgen - de essentie van de geur - worden gedragen door Amazone-orchidee... een bloem die vrouwelijkheid belichaamt, met haar schijnbaar fragiele en ongrijpbare uitstraling waarachter een krachtig en verleidelijk karakter schuilt. Het hart van orchideeën wordt onderstreept door weelderige tonen van romantische pioen en intense heliotroop, met accenten van spitsbladige magnolia.

De bastonen worden opgevoerd tot een sensueel crescendo op het ritme van witte muskus en de roffelende klanken van natuurlijk guajakhout, Australisch sandelhout en vetiverolie. Deze diepere, houtachtige tonen benadrukken de bloementonen en versterken de tijdloze aantrekkingskracht. Wanneer een vrouw naar het parfum reikt, zal haar oog op een gekoesterd beeld vallen: het bekende Celine Dion-juwelenkistje - in een subtiele tint, met een kostbare inhoud in een intense goud/perzik kleur - dat de intense vrouwelijkheid van Celine Dion's emoties weerspiegelt in een nieuwe geur.

Celine Dion Notes is sinds april 2004 verkrijgbaar bij warenhuis, parfumerie en drogist.

Last modified on

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version