Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

CÉLINE DION COLLECTION: CÉLINE'S EIGEN LIFESTYLE LIJN

Rate this item
(2 votes)

Céline Dion CollectionVorig jaar werd bekend gemaakt dat Céline in 2017 een lifestyle lijn zou lanceren. Deze week werden de eerste producten van de Céline Dion Collection gepresenteerd tijdens de 'Project Womens trade fair' in Las Vegas. De eerste producten die uitkomen maken deel uit van de accessoire collectie en bevatten onder meer handtassen, koffers en portemonnees. De accessoire collectie, dat uit ongeveer 200 producten bestaat, is vanaf september verkrijgbaar. Op de officiële website van Céline, begint maandag 27 februari een exclusieve pre-sale van 4 producten uit de collectie. 

We hebben op onze website een nieuwe sectie toegevoegd met meer informatie over de Céline Dion Collection. Deze sectie kun je vinden door bovenin in de menubalk te wijzen op Céline Dion en vervolgens naar 'projecten' te gaan. Klik vervolgens op 'Lifestyle lijn'.

Of de producten van de Céline Dion Collection ook in Nederland te koop zullen zijn, is op dit moment nog niet bekend. Houd onze social media profielen goed in de gaten voor de laatste updates.

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version