Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

2009-2016: 7 JAAR STICHTING..

Rate this item
(0 votes)

Celine Dion, CDIPHet Céline Dion Informatiepunt bestaat al sinds 1998, maar vandaag is het precies 7 jaar geleden dat het CDIP een Stichting is geworden! Sindsdien is het voor ons nog makkelijker geworden om leuke activiteiten voor jullie te organiseren, mede dankzij onze donateurs. Want zonder onze donateurs kunnen wij bijvoorbeeld niet onze website onderhouden, maar zouden we ook niet diverse evenementen hebben kunnen organiseren. Tevens steunen de donateurs met hun donaties de Céline Dion Foundation, Céline's eigen goede doel, waarmee ze zieke en kansarme kinderen steunt. Daarom onze grote dank aan onze donateurs voor jullie steun en vertrouwen!

En om het te vieren dat we alweer 7 jaar de fans in Nederland én België een stukje dichterbij Céline kunnen brengen, kunnen de CDIP donateurs volgende maand weer een geheel nieuw (fysiek) magazine verwachten! Deze staat o.a. in het teken van 'Encore Un Soir' en de concerten, maar er zullen ook heel veel andere leuke artikelen in staan. 

7 jaar Stichting...

Wat is er allemaal in de afgelopen 7 jaar gebeurd? De tijd ging razendsnel en er waren momenten dat Céline heel actief was (denk aan de periode rondom haar terugkeer naar Las Vegas en rondom 'Loved Me Back To Life'), maar ook van de radar was verdwenen (bijvoorbeeld na haar 'Taking Chances' tour en toen René ziek was). En hetzelfde gold voor het CDIP, daar waar wij toch redelijk afhankelijk zijn van onze grote idool. 

In de afgelopen 7 jaar organiseerden wij bijvoorbeeld een grote fanreis naar Las Vegas (met meer dan 100 fans), een speciale vertoning van 'Céline: Through The Eyes of the World' in Pathé ArenA (waarbij de tickets binnen 51 seconden waren uitverkocht), de ultieme fanreis naar Montréal en Las Vegas (waar we Céline een cheque mochten overhandigen van jullie donaties), de album releaseparty voor 'Loved Me Back To Life' en recentelijk de exclusieve luistersessie voor 'Encore Un Soir'. Een uitgebreider overzicht hiervan, kunnen jullie volgende maand vinden in het nieuwe Céline Magazine. 

Ben je nog geen donateur en wil je het magazine ook ontvangen? Word dan uiterlijk 31 augustus CDIP donateur en ook jij ontvangt ons magazine thuis!

Gelukkig is Céline voorlopig nog niet uitgezongen en blijft ze de komende tijd nog lekker actief en dat betekent dat wij dat ook zullen zijn, met nog meer leuke activiteiten en evenementen.

We willen alle fans (nogmaals) bedanken voor jullie steun en enthousiasme... hier doen we het allemaal voor! 

Merci.. xx

Anoek, Cindy, Mathias, Stéphanie en Suzanne

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version