Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

Reserveer nu Céline's nieuwe album 'Encore Un Soir'!

Rate this item
(1 Vote)

Celine Dion Encore Un SoirEncore un soir, encore une heur, encore 40 dagen..
Dan komt eindelijk Céline's langverwachte nieuwe Franstalige album, 'Encore Un Soir' uit! Het album wordt uitgebracht op 26 augustus, bijna 4 jaar na haar vorige Franstalige album 'Sans Attendre'.

Het belooft een verrassende plaat te worden door samenwerkingen met o.a. Zaho (Franse R&B/Rap artieste), Jacques Veneruso, Grand Corps Malade, Marc Dupré en Jean-Jacques Goldman. Laatstgenoemde schreef uiteraard de gelijknamige titeltrack en eerste single van het album. Ook bevat het album het nummer "À la plus haute branche" (geschreven door Daniel Picard), dat uit duizenden inzendingen door de fans is gekozen om door Céline opgenomen te worden. Wat het album ook bijzonder maakt, is dat één van de bonus tracks het nummer 'Trois heures vingt' is. Het nummer was één van René's favorieten en werd ook gedraaid aan het begin van zijn begrafenisceremonie. Céline zingt een deel van het nummer ook live aan het begin van haar huidige tour. Speciaal voor deze release is 'Trois heures vingt' geremastered.

De plaat komt uit in 3 varianten: een normale versie (12 nummers), een deluxe versie (15 nummers, een luxe boekje en armbandjes) en op vinyl. Deze laatste versie bevat 2 LP's en de CD (15 nummers, dus inclusief de 3 bonustracks).

Tracklist:

1. Plus qu'ailleurs
2. L'étoile
3. Ma faille
4. Encore un soir
5. Je nous veux
6. Les yeux au ciel
7. Si c'était à refaire
8. Ordinaire
9. Tu sauras
10. Toutes ces choses
11. Le bonheur en face
12. A la plus haute branche

Bonus tracks deluxe versie:
13. A vous
14. Ma force
15. Trois heures vingt

Kun je echt niet wachten op het nieuwe album? Bestel 'm dan nu vooruit en je ontvangt 'Encore Un Soir' thuis op de dag van release! Vooral de Vinyl versie zal een heuse collector's item zijn, dus wees er snel bij! Volg onderstaande links om het album te pre-orderen:

Normale versie: http://bit.ly/EUSnormal
Deluxe versie: http://bit.ly/EUSdeluxe
Vinyl (2LP+CD) versie: http://bit.ly/EUSvinyl

Daarnaast kun je het album (met de bonus nummers) uiteraard ook o.a. via iTunes downloaden. Als je daar het album vooruitbestelt, dan krijg je meteen gratis de album versie van het nummer 'Encore Un Soir' (dat langer is dan de radio/single versie).

 

Volgende maand komen er tevens een drietal boxsets uit van eerdere Céline albums. Ideaal om cadeau te doen (zowel jezelf als een ander)! Bekijk/reserveer ze hier:

S'il Suffisait D'aimer / Live A Paris boxset
Loved Me Back To Life / A New Day Has Come boxset
On Ne Change Pas / My Love boxset

En vorige maand verscheen er een 10CD collectie in een mooie box, genaamd de...

Celine Dion Collectie


Wat worden we weer verwend, toch?

Encore un mois...

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version