Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

BREKEND: Celine's man, René Angelil (73) overleden.

Rate this item
(4 votes)

Zojuist is bekend geworden dat René Angelil, Céline's man en ex-manager op donderdag 14 januari 2016 op 73-jarige leeftijd is overleden.

Het droevige bericht verscheen even na 22.00 u. op Céline's officiële website:

"René Angélil, 73, passed away this morning at his home in Las Vegas after a long and courageous battle against cancer. The family requests that their privacy be respected at the moment; more details will be provided at a later time."

Op dit moment is er sprake van dat René's uitvaartceremonie in Montréal, Canada zal plaatsvinden en dat op een later tijdstip zijn leven gevierd zal worden tijdens een herdenking in Las Vegas. Meer info hierover volgt.

Wij zijn intens bedroefd dat deze geweldige, bijzondere, lieve man zijn lange, dappere strijd tegen keelkanker heeft verloren. Hij bracht Céline in ons leven en heeft met zijn lange carrière als manager in de muziekwereld een onuitwisbare indruk achter gelaten. Wij zullen hem enorm gaan missen.

Wij condoleren Céline, René-Charles, Nelson, Eddy, Patrick, Jean-Pierre, Anne-Marie, zijn kleinkinderen, de Angélil en Dion families en al zijn vrienden en collega's met dit immense verlies jullie zijn in onze gedachten.

Anoek, Cindy, Mathias, Stéphanie & Suzanne 

 

Media

Vanuit de hele wereld wordt er aandacht besteed aan het overlijden van René, in de internationale en nationale media verschenen duizenden artikelen over zijn leven en loopbaan. Ook brachten vele celebs hun condoleances over aan Céline, René-Charles, Nelson, Eddy, Patrick, Jean-Pierre, Anne-Marie en de Angélil en Dion families. 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version