Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

OPROEP: Wil jij te zien zijn in Celine's vernieuwde show?

Rate this item
(0 votes)

Celine Dion Las VegasZoals jullie allemaal voorbij hebben zien komen, biedt TeamCéline ons een kans om deel uit te maken van de intro van Céline’s “nieuwe” show in Las Vegas, die op 27 augustus in première gaat.
Voor degenen die niet weten waar dit over gaat, nog even in het kort:

De bedoeling is om een video te maken waarin je het nummer “I Drove All Night” zingt (dit kan echt zingen of playbacken zijn). Daarnaast moet de video opgenomen worden op een locatie, dat kenmerkend is voor het land waar je vandaan komt. Alleen een zeer beperkt aantal van de ingezonden filmpjes wordt daadwerkelijk gebruikt, dus het moet uniek zijn!

Nu leek het ons een heel leuk idee om dit met zoveel mogelijk Nederlandse fans te doen. Er gaan heel veel video’s vanuit de hele wereld ingestuurd worden en we denken dat de kans om er in te komen groter is, als we met een grote groep een superleuke video maken. Uiteraard is iedereen nog vrij om ook individueel iets te doen. Wij willen deze video op zaterdag 18 juli opnemen in Amsterdam of omstreken, wij hebben zelf het Museumplein (met het Rijksmuseum en de “I AMsterdam “ letters) en/of de Amsterdam ArenA als locatie in gedachten. Suggesties voor andere locaties zijn welkom; het moet dus wel kenmerkend zijn voor Nederland en Céline.

Op de verdere invulling komen wij later terug, als jullie daar nog suggesties voor hebben staan wij daar voor open!

Wil je hierbij aanwezig zijn, stuur dan uiterlijk op as woensdag 8 juli een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (stuur ook je suggesties/vragen naar dit mailadres).

Stuur alleen een mail als je zeker weet dat je gaat komen, dit mede omdat we aan de hand van het aantal deelnemers ook nog het scenario en de locatie kunnen aanpassen.
We willen dit met zoveel mogelijk fans doen, dus het zou super zijn als je dit bericht op Facebook en/of Twitter deelt.

Zien we jou de 18e? 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version