Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

BANDLEDEN CELINE ONTSLAGEN

Rate this item
(0 votes)

Vandaag kwam het schokkende bericht naar buiten dat in ieder geval 4 muzikanten uit Céline's band zijn ontslagen door het nieuwe management van Céline. Claude "Mego" Lemay, André Coutu, Jean-Seb Carré en Yves Frulla kregen gisteren het slechte nieuws te horen via een telefoontje. Als reden werd gegeven dat ze een nieuwe weg in willen slaan wat betreft Céline's imago. Uit de reacties van Mego en Jean-Seb te lezen op Facebook, kwam dit ook voor hun als een grote schok. Mego zat maar liefst 28 jaar lang in Céline's band en was naast haar pianst ook de bandleider. Het is nog niet bekend of de andere bandleden ook zijn ontslagen. Op zowel Twitter als Facebook reageren de fans geshockt en teleurgesteld op het nieuws. 

*UPDATE: Volgens Céline's nieuwe manager Aldo Giampaolo, waren de contracten van de 4 muzikanten verlopen en hebben ze besloten deze niet meer te verlengen vanwege nieuwe veranderingen die "essentieel" zijn voor Céline's carrière. Tevens zal er later vandaag een persconferentie in Québec plaatsvinden.

De Facebook berichten van Mego en Jean-Seb:

VERTALING
"Het blijkt dat Céline Dion's nieuwe management het trouwe werk dat ik 28 jaar lang voor Céline heb gedaan niet waardeert. Ik moet met veel ongeloof en emotie accepteren dat ik zojuist ben ontslagen, een grote klap in mijn gezicht. Als laatste wil ik zeggen dat ik René en Céline enorm wil bedanken voor 28 fantastische jaren."

 

VERTALING
"Het duurde slechts 8 minuten om 12 jaar van trouw en samenwerking te beëindigen. Het blijkt dat het nieuwe management van Céline voor een nieuw imago wil gaan (dat is tenminste de reden die ze mij gaven!!). Ik zal de band verlaten met opgeheven hoofd, wetende dat ik altijd het beste van mij heb gegeven en dat dit nu het einde is van een lange hoofdstuk in mijn muzikale carrière! Heel veel dank aan Céline en René voor deze mooie ervaring."


Ook wij zijn geschokt en willen in ieder geval Mego, André, Jean-Seb en Yves enorm bedanken voor hun waanzinnige inzet, trouw en enthousiasme. Niet alleen naar Céline en René toe, maar ook naar ons, de fans. We wensen ze veel succes met hun toekomstige projecten. 

Mochten er nog verdere ontwikkelingen zijn, houd dan voor de laatste nieuws & updates onze FACEBOOK en TWITTER in de gaten.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Reageer hieronder!

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version