Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

Love Me Back To Life Release party, 1 jaar geleden…

Rate this item
(1 Vote)
Vandaag precies 1 jaar geleden, stonden we dan vol spanning bij The Views/Fame in Amsterdam voor de eerste CD release party van het CDIP.  Na weken voorbereiden was de exclusieve release party van Love Me Back To Life eindelijk daar, deze was alleen toegankelijk was voor donateurs van het CDIP. 
 
Bij binnenkomst kreeg iedereen een goodiebag met daarin natuurlijk het album en de eerste single van het album. Er zaten ook nog wat andere kleine spullen in waaronder een kaartje met een nummer er op, hiermee konden er prijzen gewonnen worden. De hoofdprijs was een Meet & Greet voor het concert van 22 november, dit werd mede mogelijk gemaakt door Sony Music Nederland.
 
Tijdens de release party werden natuurlijk alle nummers van het album geluisterd, waren er videoboodschappen van een aantal mensen die hadden meegewerkt aan het album waaronder Dana Parish, kon der tijdens de pauzes lekker bij gekletst worden, konden er spullen van Céline gekocht worden en werden er prijzen weggegeven!
 
Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk het weggeven van de Meet & Greet. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Peter en Yvonne. Zij hebben op 22 november de avond van hun leven beleefd. Dit hebben we allemaal kunnen lezen in ons digitale magazine.
 
We hopen dat we, met alle kennis van nu in de toekomst nog vele van dit soort avonden mogen organiseren.
 
Wat vonden jullie het leukste aan de release party, deel nog één keer jullie belevenissen van die dag op onze Facebook pagina

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version