Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

BREKEND: CÉLINE ZET CARRIÈRE VOOR ONBEPAALDE TIJD STOP

Rate this item
(3 votes)

Celine Dion stopt carriere voorlopigOp Céline's officiële website verscheen zojuist het zorgwekkende en plotselinge bericht dat Céline per direct voor onbepaalde tijd stopt met haar carrière vanwege gezondheids- & familie redenen. Alle Las Vegas shows en haar aankomende tour in Azië zijn geannuleerd.

Het officiële persbericht:

CÉLINE ZET MUZIKALE CARRIÈRE VOOR ONBEPAALDE TIJD STOP OM FAMILIE EN GEZONDHEIDSREDENEN

Celine Dion heeft besloten om al haar muziek-gerelateerde activiteiten voor onbepaalde tijd te stoppen om haar aandacht voor de volle 100% te kunnen richten op haar man René, hun familie en hun gezondheidsproblemen. Sinds René's operatie in december, waarin een kwaadaardige tumor is weggehaald, is het een ontzettend moeilijke en stressvolle tijd geweest voor Céline & René. Naast het dagelijks gevecht tegen zijn ziekte, liepen ondertussen Céline's drukke muzikale activiteiten en het opvoeden van hun 3 kinderen gewoon door. Sinds vorige week heeft Céline ook een ontsteking opgelopen in de spieren rondom haar strottenhoofd, waardoor zij haar shows in Las Vegas sinds 29 juli heeft moeten afzeggen. Ze is nog steeds niet opgeknapt hiervan.

"Ik wil al mijn kracht en energie wijden aan de gezondheid van mijn man. Het is daarom belangrijk voor mij dat ik hem én onze kinderen al mijn tijd geef. Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn fans overal voor dit ongemak en ik wil ze ontzettend bedanken voor hun liefde en steun", aldus Céline.

Gedurende deze pauze, heeft Céline al haar shows in het Colosseum in Caesars Palace Las Vegas afgezegd tot nader order. Er stonden nog concerten tot en met 31 augustus op de planning, met nieuwe data vanaf 30 december tot en met 22 maart 2015. Haar onlangs aangekondigde tour in Azië in oktober en november, dat tevens haar tevens voor de allereerste keer naar onder andere Taiwan en de Filipijnen zou brengen, is ook afgezegd.

Céline en haar familie vragen dat hun privacy gerespecteerd wordt gedurende deze moeilijke tijd.

We wensen Céline, René en hun familie enorm veel sterkte, liefde en steun namens al haar fans uit Nederland en België.

Wat vind jij van het nieuws? Reageer hieronder of op onze Facebook pagina!

 

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version