Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

PERSPRESENTATIE

Rate this item
(1 Vote)


nieuws12Vandaag is er in Miami een grote perspresentatie begonnen van het nieuwe album “Loved Me Back To Life” die 3 dagen zal duren.

Voor 3 dagen is de 21e verdieping van het het Singer Island Hotel in Miami, Florida afgehuurd om één van de grootste internationale perspresentaties te geven die ooit gehouden is. Op maandag was de televisie aan de beurt, op dinsdag de radio en op donderdag de schrijvende pers. Er komen journalisten vanuit 14 landen waaronder Canada, Zuid-Afrika, Polen, Japan, Australië, Duitsland en Spanje waarbij het voor sommige journalisten een trip is van 25 uur om Céline 10 minuten te spreken.

De journalisten kregen vandaag een perspakket met daarin de album cover, een USB stick met video’s (waaronder "Loved Me Back To Live, live in Québec) en de teksten van de 13 nummers die op het album zullen verschijnen. Ook hebben ze allemaal een preview kunnen horen van het album.

De komende dagen zal er naar alle waarschijnlijkheid meer nieuws naar buiten komen dat voortvloeit uit deze perspresentatie.

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version