Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

EERSTE PROMORONDE "LOVED ME BACK TO LIFE"

Rate this item
(0 votes)

"Loved Me Back To Life" promoNu "Loved Me Back To Life", de eerste single van Céline's gelijknamige album uit is gekomen, zal Céline de komende tijd druk bezig zijn om de single en haar aankomende album te promoten. Na haar laatste show in Las Vegas op 1 september, reisde Céline af naar Los Angeles om haar promotour af te trappen met een interview en optreden bij de late night show van Jimmy Kimmel, zoals te lezen in ons artikel van gisteren.

Naast Kimmel heeft Céline van het weekend interviews opgenomen met oa. ExtraTV en Access Hollywood. Daarnaast is ze morgen bij Larry King en is ze te gast bij 'The Ellen Degeners Show'. Ook zal ze te zien zijn bij de Today Show. 

 

Om het voor jullie makkelijk te maken, hebben we alle uitzendingen op een rijtje gezet. Op onze homepage in ons tabsysteem aan de rechterkant van de pagina, kunnen jullie nu een blokje "DATA" vinden met aankomende data zoals televisie optredens en nieuwe releases. Deze wordt continu geupdate als er weer een belangrijke datum bekend is gemaakt. 

Wat Céline hierna gaat doen is nog niet bekend, dus houd vooral onze site, Facebook en Twitter in de gaten voor de laatste updates! Daarnaast hebben we sinds kort ook een Instagram profiel, waarin we regelmatig zowel nieuwe als oude foto's van Céline plaatsen. Heb je ook Instagram profiel, dan vinden we het leuk als je ons volgt!

 

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version