Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop
Annie Horth Annie Horth

Annie creërt met behulp van styling, elegantie

Style goeroe Annie Horth is een van Canada’s meest gewilde mode stylisten. Haar elegantie, mooie en verleidelijke manier van interpreteren van de modetrends zijn toch wel de manier waaraan je een Annie Horth creatie kan herkennen. Ze heeft voor "Elle Canada"  gewerkt en heeft sinds dien haar naam gevestigd in de mode industrie.

Sinds 998 heeft Annie een eigen bedrijf opgericht wat zich vooral bezig houdt met het adviseren van de Canadese mode industrie. Zo adviseert ze niet alleen fotografen maar ook de modellen, en soms houdt ze zich zelfs bezig met het uiteindelijke eindproduct.

Annie was Céline’s stylist van 1996 tot 2002. Annie is opgeleid in de richting van Mode en Modeontwerpen bij La Salle College, en heeft daardoor alle kostuums mogen ontwerpen en maken voor de "Let’s Talk About Love tour" . In de herfst van 2006 werd Annie weergevraagd om de creaties van Céline’s laatste "A New Day…"  jaar te bedenken en te ontwerpen. Natuurlijk ging de samenwerking door tijdens de "Taking Chances Tour". Annie is daarnaast natuurlijk ook nog druk bezig voor haar eigen bedrijf, als een echte globetrotter gaat ze de hele wereld over steeds weer op zoek naar nieuwe ideeën voor haar volgende creaties.

Het moge duidelijk zijn dat Annie leeft voor de mode.

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version