Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop
Patrick Angelil Patrick Angelil

Patrick, de rechterhand van René

Patrick is de oudste zoon van René en zijn toenmalige vrouw Denyse Duquette. René leerde Denyse kennen in een cafétje waar hij vaak optrad in de tijd dat hij nog bij "Le Baronets"  zat. In december 1966 trouwen René en Denyse en op 28 januari 1968 ziet Patrick het levenslicht
Patrick werkt sinds 1994 voor CDA Productions. In het begin als tour-assistent voor de "The Colour Of My Love tour". Tijdens de "D'eux tour" heeft hij promotie gemaakt als productie-assistent, en heeft zijn broer Jean-Pierre de functie van tour-assistent overgenomen.

In 2003 maakte hij opnieuw promotie en dit keer als tour-manager (productie, logistiek, media). Je kunt dus zeggen dat hij vanaf dit moment de rechterhand van René is geworden. En hij steeds meer dingen overneemt van zijn vader. Zo regelt hij alle meet & greets met Céline, en regelt hij min of meer dat alles soepeltjes verloopt tijdens de verkoop, ophaalmomenten van de tickets tijdens zowel tijdens de vaste shows in Las Vegas als tijdens de rondreizende shows.

In zijn vrije tijd houdt hij erg van duiken, lezen en gaat hij graag naar de bioscoop.

Patrick is getrouwd met Sophie Denis en samen hebben ze een zoontje Justin en een dochtertje Alicia.

Meer in deze categorie: « RENÉ ANGELIL DAVE PLATEL »

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version