Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

CHIC (2009)

Rate this item
(0 votes)

Chic1

Celine Dion, één van ‘s werelds meest betoverende en temperamentvolle artiesten, kondigt de introductie van Chic aan, haar nieuwe parfum dat geïnspireerd is door haar eigen stijl.

Celine Dion Chic omhult vrouwen met gevoel van luxe, echter zonder overdreven opzichtigheid. Het is een perfecte combinatie van verfijning en speelsheid, geïnspireerd door Celine Dion’s ongelooflijke gevoel voor stijl en haar jeugdige karakter en temperament. Deze geur zal ongetwijfeld veel vrouwen aanspreken.

Celine Dion Chic is voor vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare luxe en die hun gevoel voor stijl met zekerheid en flair willen tonen.

“Ik vind het geweldig dat ik weer met Coty heb kunnen samenwerken in het creëren van wederom een nieuwe geur”, zegt Celine Dion. “Voor mij weerspiegelt deze geur de glamour van de modewereld en heeft het een geraffineerde uitstraling. Met deze geur voel ik me vrouwelijk en elegant en ik hoop dat dit voor alle vrouwen het geval zal zijn”.

Celine Dion Chic zal vanaf eind oktober 2009 verkrijgbaar zijn, ter ere van de afsluiting van Celine Dion’s ‘Taking Chances’ wereldtour. Dit was Celine’s eerste wereldwijde concerttour sinds ruim negen jaar. Ze heeft haar concerten gegeven in arena’s en stadions en waren allen uitverkocht. De tour die ze afgelopen februari heeft afgesloten, heeft vijf continenten bezocht, 25 landen, 95 steden en had een totaal publiek ruim drie miljoen mensen.

DE GEUR

Celine Dion Chic is gecreëerd door Patricia Choux van de geurenproducent Symrise.

Topnoten: Groene acqua noten, watermeloen
Hartnoten: pioen, gardenia, lotusbloem, groen viooltje
Basisnoten: Blonde houtsoorten, sandelhout, amber, muskus

DE VERPAKKING

De klassieke elegantie van de flacon wordt weergeven met krachtige lijnen en mooi gekerfde randen die V (vijf) vlakken omlijnen, waarmee Celine Dion’s geluksgetal wordt gerepresenteerd. De glazen flacon is verrijkt met een chique zwarte dop en een weerspiegelende gouden sluitstuk voor een stijlvolle look.


Celine Dion’s Chic is sinds oktober 2009 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

 

Last modified on

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version