Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

SPRING IN PARIS (2007)

Rate this item
(0 votes)

SpringInParis1

"Mijn favoriete seizoen in één van mijn favoriete steden"

-Celine Dion

‘The season of love’ in de ‘city of love…Paris’. Parijs is de stad die ieders hart sneller doet kloppen en waar iedereen verliefd op wordt. Een stad vol glamour en waarvan de lucht gevuld is met liefde en romantiek.

Celine Dion voelt zich thuis in deze wereld van glamour en net als ieder ander geniet zij van de bijzondere atmosfeer die Parijs in het voorjaar uitstraalt. Een sfeer van vernieuwing en warmte waar Celine Dion haar nieuwste geur op heeft gebaseerd.

Spring in Paris, de nieuwe limited editie van Celine Dion.

Spring in Paris is een energieke, bloemige en fruitige voorjaarsgeur. De topnoot opent als een lentedag met een cocktail van zwarte bessen, rode bessen en mandarijn ondersteund door een sprankelend bouquet van sering, roze lelietjes-van-dalen en jasmijn. Zachte houtsoorten, warme musk en vanille maken het hart compleet in deze mix van voorjaarsbloemen.

De heldere flacon met gematteerde blaadjes en de metallic roze dop is de Spring in Paris versie afgeleid van de eerste Celine Dion parfum. De stijlvolle verpakking laat een schets van de Eiffeltoren zien in lentegroene en -roze tinten. Met deze geur is het genieten van de wonderbaarlijke sfeer van Spring in Paris.

Spring In Paris is sinds juni 2007 bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Last modified on

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version