Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

AANKONDIGING: CÉLINE KOMT NAAR NEDERLAND!

Rate this item
(6 votes)

Celine Dion naar Nederland9 jaar... zo lang zat er tussen het concert van Céline in 1999 voor de “Let’s Talk About Love” Tour en het concert in 2008 voor de “Taking Chances” Tour. En blijkbaar is 9 het magische getal, want ook nu, 9 jaar later, komt Céline weer terug naar Nederland!

De geruchten deden al een tijdje de ronde dat Céline in 2017 een Engelstalige zomer tour zou doen, met potentieel een show in Nederland. Maar nu kunnen we eindelijk bevestigen dat Céline op vrijdag 23 juni 2017 een concert geeft in het Arnhemse Gelredome!

Dit is natuurlijk geweldig nieuws, waar alle fans erg lang op hebben moeten wachten en het beloofd een waar spektakel te worden.
Toen wij het officiële bericht ontvingen, zijn we gelijk aan de slag gegaan om voor jullie – net zoals vorig jaar in Antwerpen – een blok met de beste kaarten te bemachtigen… en dit is ons gelukt!

Met trots kunnen we aankondigen dat we in samenwerking met Greenhouse Talent Nederland, een exclusieve fanclub pre-sale organiseren voor het concert in Arnhem. De concerttickets die wij aanbieden in onze pre-sale zijn golden circle tickets (€160, excl. servicekosten) in vak B en vak E.

De CDIP pre-sale start MORGEN (donderdag) 26 januari om 15.00 uur op www.celinedion.nl en duurt tot donderdag 2 februari 20.00 uur.

Plattegrond Celine Dion Gelredome Arnhem Nederland

Donateurs van het Céline Dion Informatiepunt krijgen als eerst de kans om kaarten te bemachtigen voor de concerten. Dit geldt alleen voor HUIDIGE donateurs (je nu aanmelden om alsnog gebruik te maken van de CDIP Pre-sale heeft dus geen zin, je kunt uiteraard nog wel donateur worden om in de toekomst o.a. mee te dingen naar leuke acties). Daarna volgt de pre-sale voor de overige fans.

INFO OVERIGE KAARTVERKOPEN:
De TeamCéline pre-sale start op donderdag 26 januari om 12.00 uur op www.celinedion.com
Verkoop VIP-pakketten begint op donderdag 26 januari om 12.00 op www.ticketmaster.nl
De American Express pre-sale begint op maandag 30 januari op http://www.ticketmaster.nl/americanexpress
De algemene kaartverkoop start vrijdag 3 februari om 10.00 uur op www.ticketmaster.nl

Meer informatie kunnen jullie vinden in de FAQ van Greenhouse Talent: https://www.greenhousetalent.com/nl/faq/veelgestelde-vragen-celine-dion
Ook kun je vanaf morgen weer de unieke CDIP T-shirts bestellen voor de concerten!

Voor vragen kun je terecht op onze Facebook pagina.

We wensen jullie alvast veel succes! 

 

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version