Logo
Print this page

Céline Azië Tour

Rate this item
(0 votes)

Nadat er al eerder geruchten rondgingen op internet, kunnen we nu bevestigen dat Céline inderdaad een aantal concerten gaat geven in Azië. Zo zal Celine 4 concerten geven in Japan (1 in Nagoya, 1 in Osaka en 2 in Tokio), en 1 in de Filipijnen (Manila) Voor het concert in Manila wordt op dit moment nog een concerthal gebouwd. er zijn nog geruchten dat ze ook China en Taiwan zal aandoen tijdens deze tour, maar de data van die concerten zijn nog niet bevestigd.

Céline's contract met Caesars Palace maakt het op dit moment onmogelijk om concerten te geven in Noord-Amerika (Amerika en Canada). Alleen met toestemming en onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk daar een show te geven (zoals vorig jaar in Québec en het mini-concert voor Pandora in New York in November). Voor concerten buiten Noord-Amerika geldt dit gelukkig niet. Zo gaf Céline afgelopen november een aantal concerten in Antwerpen en Parijs ter promotie van haar laatste Franstalige album "Sans Attendre". Rond die periode gingen er geruchten dat Céline snel terug naar Europa zou komen om in de overige landen ook een show te geven (ter gelegenheid van haar Engelstalige album "Loved Me Back To Life"). Helaas bleven dit bij geruchten. We kunnen melden dat er wel gesprekken waren voor concerten in Europa, maar vanwege René's ziekte is er heel veel veranderd/op de lange baan geschoven (zo ook veranderingen in haar Las Vegas show). Zodra wij meer weten over het of en wanneer Céline naar Europa komt melden we dit uiteraard op onze website, hou ondertussen ook onze Twitter en Facebook goed in de gaten.

De concerten voor in Japan zijn inmiddels al in de voorverkoop, we verwachten dat het concert wat Céline zal geven in Manila ook snel in de voorverkoop zal gaan.

Hieronder de data van de concerten die tot nu toe zijn bevestigd

11 november 2014  Nagoya Japan  Nagoya Dome 
14 november 2014  Osaka  Osaka Dome
18 november 2014  Tokio  Tokyo Dome
19 november 2014 Tokio Tokyo Dome
29 november 2014    Manila Filipijnen    SM Mall of Asia
STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189