Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

Fanmiddag 20 december 2014

Rate this item
(0 votes)

Leuk nieuws! Op veler verzoek gaat het CDIP op zaterdag 20 december 2014 weer een “ouderwetse” fandag organiseren.

Deze middag zal vooral in het teken staan van het 20-jarig huwelijk van Céline en René, maar ook Céline’s voorlopige carrièrestop, wat ons de afgelopen tijd flink bezig heeft gehouden. Daarnaast vieren we met z’n allen alvast een beetje kerst en gaan we positief het nieuwe jaar inluiden (hopelijk met weer veel Céline).

We doen dit onder het genot van een gezellige high-tea. Plaats en tijd zullen nog nader bekend worden gemaakt. De tijd zal in ieder geval rond het middaguur liggen. De plaats zal, zoals jullie van ons gewend zijn, op een bereikbare (en centrale) locatie zijn. De prijs van deze fandag/high tea zal liggen tussen de € 15-25 pp.

De locatie en de prijs zijn afhankelijk van het aantal personen die zich aanmelden. Fans die nu al (vrijwel) zeker weten dat ze willen en kunnen komen (zodat we ongeveer een beeld hebben van de opkomst), vragen we uiterlijk a.s. vrijdag 14 november een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., o.v.v. “Fandag 20 december 2014” met je naam, of je donateur bent en eventueel het aantal personen.

Later deze maand zullen we de definitieve invulling van deze fandag bekendmaken op de site en op onze Facebookpagina. 

Het wordt hoe dan ook een gezellige middag, waarop de fans weer lekker kunnen bijkletsen en van alles met elkaar kunnen delen. Wij hebben er zin in!

Groetjes,

Team CDIP

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version