Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

EXCLUSIEF: Muppets Most Wanted voorpremière!

Rate this item
(3 votes)

Muppets Most Wanted voorpremiereIn mei komt de film "Muppets Most Wanted" in Nederland uit. Zoals jullie misschien eerder wel hebben gelezen, heeft Céline een tijdje terug in Los Angeles een “cameo” (korte verschijning) opgenomen voor de nieuwe Muppets film. Omdat het niet vaak voorkomt dat Céline een rolletje heeft in een (grote) film, wilden we voor de fans iets speciaals organiseren, en dit is ons gelukt! In samenwerking met Disney Pictures, organiseren we een exclusieve voorpremière voor alleen de grootste Céline fans!

Dit speciale event zal op vrijdag 2 mei plaatsvinden op het hoofdkantoor van Disney in Hoofddorp en begint om 17.30 uur (tot ongeveer 20.00 uur). Disney heeft speciaal voor deze voorpremière hun bioscoopzaal aan ons ter beschikking gesteld en omgetoverd tot "Muppetzaal". Tijdens de film zullen we ook genieten van een hapje en drankje. En... de entree is helemaal gratis!

ERBIJ ZIJN?

Stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk 30 april) een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met je volledige naam en telefoonnummer. Geef ook aan of je donateur bent of niet.
Wil je iemand meenemen? Dan word je eerst op een “stand-by” lijst gezet, omdat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben en zoveel mogelijk fans de kans willen geven hier bij te zijn.

Als je een bevestiging van ons hebt gehad, kun je HIER OP FACEBOOK aangeven dat je aanwezig bent en meedoen met de voorpret!

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus... VOL = VOL!

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version