Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

CÉLINE GAAT WEER OP TOURNEE!

Published in NIEUWS

Céline Dion op tour in Azië en OceaniëOok in 2018 zit Céline niet stil... Naast de shows die ze geeft in Las Vegas, zal Céline ook dit jaar op tournee gaan. Deze zomer is het de beurt aan Azië, Australië en Nieuw-Zeeland! Céline begint haar 'Live 2018' tour op 26 juni in Tokyo (Japan), met als laatste stop in Auckland (Nieuw-Zeeland) op 11 augustus. Het is zeer goed mogelijk dat er nog extra concerten aangekondigd worden.

Het is al even geleden dat Céline in Azië en Oceanië is geweest, namelijk tijdens de 'Taking Chances' tour in 2008. In 2014 was er ook een Azië-Pacific tour gepland, maar vanwege René's gezondheid werd alles afgezegd. De kaartverkoop voor een aantal concerten was zelfs al begonnen. De 'Live 2018' tour is bijzonder, want Céline doet een aantal steden aan die ze nog nooit eerder in haar carrière heeft bezocht, namelijk: Jakarta, Taipei, Manila, Bangkok en Singapore. 

TOURSCHEMA

26 jun - Tokyo Dome - Tokyo, Japan
29 jun - Cotai Arena at Venetian - Macau, China
30 jun - Cotai Arena at Venetian - Macau, China
03 jul - Marina Bay Sands Grand Ballroom - Singapore, Singapore
04 jul - Marina Bay Sands Grand Ballroom - Singapore, Singapore
07 jul - Sentul International Convention Center - Jakarta, Indonesië
11 jul - Taipei Arena - Taipei, Taiwan
13 jul - Taipei Arena - Taipei, Taiwan
14 jul - Taipei Arena - Taipei, Taiwan
19 jul - Mall of Asia Arena (MOA) - Manila, Filippijnen
23 jul - IMPACT Arena - Bangkok, Thailand
27 jul - Qudos Bank Arena - Sydney, Australië
30 jul - Brisbane Entertainment Centre - Brisbane, Australië
04 aug - Perth Arena - Perth, Australië
07 aug - Rod Laver Arena - Melbourne, Australië
11 aug - Spark Arena - Auckland, Nieuw-Zeeland

Voor informatie over de kaartverkopen en meer, bekijk dit overzicht op onze Facebook pagina.

Bekijk hieronder Céline's videoboodschappen aan haar fans in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland:
Er gaan geruchten dat Céline misschien (hierna) naar Europa zal komen om een aantal shows te geven in landen die ze vorig heeft overgeslagen. Dit zijn tot nu toe helaas toch echt geruchten. Mocht er iets (officieels) bekend worden over shows in Europa, dan melden we jullie dit uiteraard. Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates!

 

CÉLINE OP VINYL

Published in NIEUWS

De LP is weer helemaal terug van weggeweest! Vrijwel elke grote artiest brengt een nieuwe release nu ook uit op vinyl. Zo ook Céline's laatste Engelstalige en Franstalige album ("Loved Me Back To Life" en "Encore un soir"). Omdat de vraag erg groot is, krijgen nu ook oudere albums een mooie vinyl release.

Op 1 september zijn 4 Franstalige albums van Céline voor het eerst uitgekomen op vinyl: "D'eux" (1995), "S'il suffisait d'aimer"(1998), "1 Fille & 4 Types' (2003) en 'Sans Attendre' (2012). Zoals de oplettende fans wel opmerkt, missen we één grote release: "D'elles" (2007). De reden dat dit album geen vinyl uitgave heeft gekregen is ons helaas niet bekend.

Op onze Facebook heeft een fan een aantal foto's geplaatst van de LP's en we moeten zeggen dat het erg goed uit ziet!

Bestel de vinyl releases via onderstaande links:

D'eux (1LP) | S'il suffisait d'aimer (2LP) | 1 Fille & 4 Types (1LP) | Sans attendre (2LP)

Hopelijk komen Céline's overige Engelstalige albums in de toekomst ook uit op vinyl...

Veel luisterplezier alvast! 

ACTIE: WORD NU DONATEUR EN ONTVANG...

Published in NIEUWS

Nog maar 45 dagen tot het concert van Céline in Nederland... wat gaat de tijd ineens snel! De aankomende tournee luidt weer een nieuw hoofdstuk in van Céline's carrière en om dit te vieren, hebben we deze maand een speciale "Mei actie" voor de fans die nog geen donateur zijn van Stichting Céline Dion Informatiepunt! Als je uiterlijk 22 mei donateur wordt van het CDIP, ontvang je een exclusief welkomstpakket (zolang de voorraad strekt, dus wie het eerst komt...).

CDIP donateurs

Dankzij onze donateurs kunnen we onze website onderhouden, leuke activiteiten en acties organiseren en nog veel meer. Onlangs hebben de CDIP donateurs bijvoorbeeld een exclusief magazine ontvangen met alles over hun grote idool. En met o.a. de concerten en het nieuwe Engelstalige album in het vooruitzicht, kunnen donateurs nog meer leuke dingen verwachten! Ook steunen onze donateurs de Céline Dion Foundation, omdat een deel van hun donatie naar Céline's eigen goede doel gaat. 

Hoe kun je donateur worden?

  • Je kunt al voor (minimaal) €15 per jaar donateur worden van het CDIP. Indien je uiterlijk 31 mei 2017

    donateur wordt, ontvang je als welkomstcadeau ons nieuwe "Céline Magazine" (t.w.v. €10). 

  • Doneer je minimaal €25, dan ontvang je naast je donateursschap van een jaar, ook een exclusief

    welkomstpakket, met daarin ons nieuwe "Céline Magazine" (t.w.v. € 10) én een uniek Oranje CDIP

    T-shirt (t.w.v. 17,50)! Deze actie geldt slechts t/m 22 mei 2017, dus wees er snel bij!

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM DONATEUR TE WORDEN


Wil je geen donateur worden, maar toch "Céline Magazine 17" ontvangen? Dan kun je het magazine ook los bestellen (OP=OP) voor €10 per stuk. Vul daarvoor dit formulier in.

Ben je al donateur en heb je nog geen uniek CDIP T-shirt voor het concert in Arnhem volgende maand? Ga dan hierheen en bestel je T-shirt! (uiterlijk 22 mei 2017)

 

'BEAUTY AND THE BEAST': GA JIJ MEE?

Published in NIEUWS

Op 29 maart gaat de live-action versie van de Disney klassieker ‘Beauty and the Beast’ in Nederland in première. Het bekende sprookje komt in deze remake opnieuw tot leven met o.a. Emma Watson in de rol van Belle, Dan Stevens als het Beest en Luke Evans als Gaston.

Toen in 1991 de originele tekenfilm uitkwam, viel de eer aan Céline en Peabo Bryson om de gelijknamige soundtrack van de film zingen. Het nummer “Beauty And The Beast” (ook wel bekend als “Tale As Old As Time”) won een Oscar, een Golden Globe en maar liefst 3 Grammy Awards. Toen in januari bekend werd dat Ariana Grande en John Legend een nieuwe versie van het nummer hadden opgenomen, viel het niet bepaald goed bij vele fans; Céline en “Beauty And The Beast” horen gewoon bij elkaar. Maar nog geen week later werden we verrast: Céline zelf kondigde aan dat ze een gloednieuw nummer heeft opgenomen voor de live-action film, die te horen zal zijn tijdens de film en de aftiteling. “How Does A Moment Last Forever” is geschreven door Tim Rice en Alan Menken. Laatstgenoemde produceerde in 1991 ook het duet van Céline en Bryson.

Om de release te vieren én natuurlijk om Céline op het grote scherm te horen, willen wij met een groepje fans naar een vertoning van "Beauty And The Beast". 

INFO

Wat: "Beauty And The Beast" filmvertoning
Wanneer: zaterdag 1 april
Waar: Pathé ArenA in Amsterdam (zeer makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer)
Tijd: Nog niet bekend, dit zal zeer waarschijnlijk in de (na)middag zijn. Definitieve tijd wordt ongeveer een week van te voren bekend gemaakt (of zodra wij dit weten). Afhankelijk van de definitieve tijd, gaan we ook een hapje en/of drankje doen met elkaar.
Kosten: de normale prijs van een film. De film die wij gaan zien zal óf in 3D zijn of in IMAX 3D. Over de betaling ontvang je tzt nog een mail.

Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan uiterlijk woensdag 15 maart om 12:00u aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Zet in het onderwerp “Aanmelding Beauty And The Beast film” en vermeld in je mail het aantal personen (max. 2 per aanmelding) en je mobiele nummer (indien we op de dag zelf uit noodzaak contact met je op moeten nemen).

LET OP: dit is GEEN grap! ;) We gaan op 1 april dus écht naar de film.


How Does A Moment Last Forever” zal ook staan op de soundtrack van de film, dat morgen uitkomt.
De soundtrack is te verkrijgen in 2 versies en al vooruit te bestellen:

Normale versie: http://bit.ly/batbost
Deluxe versie: http://bit.ly/batbostdel

We kunnen niet wachten!

 

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version