Logo
Print this page

SIMPLY CHIC (2010)

Rate this item
(0 votes)

SimplyChic1

Coty Beauty kwam in maart 2010 met een nieuwe limited edition geur, Simply Chic.

Céline Dion is één van de meest fascinerende en energieke artiesten van deze tijd. Zij deelt haar innerlijke schoonheid, eenvoudige stijl en haar elegantie met een geur dat intieme, luxueus en simply chic is.

Celine Dion Simply Chic… een geur die eenvoudig elegant is.

“Na het creëren van Chic, een geur dat glamour met een elegant randje omarmde, wilden we een geheel nieuw gebied ontdekken, waarin we toch bij de mode zouden blijven. Wat er uit is gekomen is een verfrissend, subtiel natuurlijk en lumineus... een geur dat Simply Chic is.”

-Celine Dion

DE GEUR

Simply Chic is een fonkelende, bloemende en bosrijke geur. De topnoten zijn afkomstig van citrusvruchten van de Siciliaanse bergamot, zwarte bes en mandarijnenschil. Centraal in deze geur staat een bloemenboeket van witte fresia’s, linde bloesems en witte rozen. De geur creëert een lang blijvende warm en sensuele geur. Elke vrouw zal zich comfortabel, zelfverzekerd en mooi voelen.

DE VERPAKKING

De verpakking en de fles staan voor een gewaagde maar toch vrouwelijke uitstraling net zoals de spirit van Simply Chic. De zware fles wordt gecompleteerd door een transparant laagje en een weerspiegelende kraag, die een perfect huwelijk vormen met de frisse amber gekleurde geur. De verpakking is elegant en uniek in zijn ontwerp. Met een zachte Romeinse vijf die kenmerkend is voor het geluksgetal van Céline. De visuele diepte wordt benadrukt door de warme amber kleur.

Simply Chic is helaas niet in Nederland uitgekomen. Via het CDIP, in samenwerking met Coty, konden fans echter exclusief het geurtje kopen.

Bezoek de officiële Simply Chic website: CelineDionSimplyChic.com
 
Last modified on
STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189