Logo
Print this page

SENSATIONAL (2008)

Rate this item
(0 votes)

Sensational1

Celine Dion Sensational... leef je leven als een ster

"Sensational" is voor de vrouw die haar lot in eigen hand neemt. Ik wil vrouwen overal ter wereld inspireren om hun dromen waar te maken en het beste uit zichzelf te halen."

-Céline Dion

Coty Beauty komt binnenkort met Celine Dion Sensational; een nieuwe geursensatie die in het voorjaar van 2008 wereldwijd haar première beleeft.

Celine Dion heeft als een van de eerste wereldsterren haar naam aan een geur verbonden. Daarme heeft Celine een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de celebrity geuren in de parfumbranche.

De lancering van Sensational valt samen met het begin van een nieuwe fase in de carrière van Celine. In februari 2008 start ze met een wereldtournee en doet ze met 160 optredens vijf werelddelen aan.

Sensational voegt een geheel nieuwe sfeer toe aan Celine's geurenportfolio, dat sinds het begin in 2002 wereldwijd ruim $500 miljoen heeft opgebracht. De geur is de ultieme uiting van inspiratie, kracht en zelfvertrouwen; belichaamd in een van 's werelds meest betoverende zangeressen.

Sensational is een moderne, frisse bloemengeur. De topnoten zijn afkomstig van sprankelende peer, overheerlijke pruim en frisse, sappige appel. Deze verleidelijke fruitnoten brengen de zintuigen op magische wijze tot leven en gaan over in een dynamische medley van levendige bloemnuances: stralende mimosa introduceert het bloemenhart en is vermengd met bedwelmende jasmijn, fresie en iriswortel. De basisnoten zoals rijke amber en warme muskus bezorgen de geur een betoverende balans.

De verpakking doet denken aan de zilveren en witte stralen van spotlights die over het podium flitsen en de komst aankondigen van een krachtige, grootse dame.

De dynamische facet geslepen en ovalen flacon straat licht, elegantie en stijl uit. Het is lichtroze van kleur, de kleur van de geur zelf, en heeft een transparante dop op een zilveren band.

Celine Dion's SENSATIONAL is sinds april 2008 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

 

Last modified on
STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189