Logo
Print this page

PARIS NIGHTS (2007)

Rate this item
(0 votes)

ParisNights1

Als de nacht over Parijs valt neemt Celine je mee in een wereld vol glamour en romantiek. Je voelt je een echte Parissienne. Het verleiden kan beginnen met Celine haar nieuwste geur vol elegantie en vrouwelijkheid...

Paris Nights accentueert de essentie van Celine. Ze is ultra vrouwelijk en heel elegant. De geur straalt licht, vreugde en een prikkelende spanning uit. Als de avond valt, neemt de geur je mee in een mysterieuze wereld van perfectie en sensualiteit. Bij het stralen van de sterren verleidt de geur iedereen.

Paris Nights, Celine’s vijfde geur, opent met een opwindende topnoot van blauwe regen, passievruchten en zwarte bessen. Het hart van de compositie is als een betoverende aria… met een rijke verzameling van bloemen zoals wilde jasmijn, brem en rozen. Het slotstuk raakt ieders hart met vanille, kasjmier, Indiaans sandelhout, patchoeli en warme amber die de geur afmaken met een onweerstaanbaar effect.

De verpakking
De flacon illustreert een lavendelachtige kleur en glinsterende sterren die het heldere glas versieren. De glanzende flacon heeft een zilveren hals en een gouden dop. De flacon is gehuld in een omdoos van donkerblauwe nachtelijke schaduwen met een paarse gloed. Het silhouet van de Eiffeltoren en de glinstering van de Parijse lichtstad zorgen voor opwinding en stralen pure verrukking uit.

De schoonheid en elegantie van de opwindende en romantische nachten van Parijs komen volledig tot uiting in Paris Nights van Celine Dion.

Paris Nights is sinds augustus 2007 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

 

Last modified on
STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189