Logo
Print this page

MEMENTO (2005)

Rate this item
(0 votes)

Memento1

De meest exclusieve uitgave in de lijn van Céline Dion Parfums is “Memento”. Deze uitgave was alleen verkrijgbaar in de online boutique op celinedion.com en in de Céline Dion Boutique in Las Vegas. Memento is samengesteld uit verse fresia, witte wierook en warm sandelhout en heeft een speciale betekenis voor Céline, het herinnert haar aan haar jeugd in Charlemange en de omgeving daarvan.

De eau de parfum was alleen verkrijgbaar in een 30 ml flesje in een mooie houten doos van 14x14x7,5 cm dat aan de binnenkant is afgewerkt met luxe leer uitziende stof. In de deksel zit ook een klein briefje van Céline, waarop te lezen is wat zij zelf bijzonder vind aan Memento. De doos is zo ontworpen dat je er je eigen ‘memento’s’ (herinneringen) in kunt bewaren.

Naast de parfum was er ook een speciale geparfumeerde kaars van Memento, De kaars zit in een luxe met de hand gemaakte vierkant mat glas (9x9x9 cm), en zo gemaakt dat deze in de deksel en bovenkant van de doos van de parfum past en dus altijd kan genieten van de geur van Memento thuis. Wees wel slim en brand de kaarsen niet in de houden doos.

 

Last modified on
STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189