Logo
Print this page

ENCHANTING (2006)

Rate this item
(0 votes)

Enchanting1

"Ik zou willen dat elke vrouw zich realiseert dat ze het talent heeft om te stralen en haar leven te vullen met zelfvertrouwen en glorie. Met "Enchanting" ervaar je dat magische moment; je voelt je mooi en alles is mogelijk. "Enchanting" is een geur die je het fascinerende gevoel geeft alsof je aan de top van de wereld staat."

-Celine Dion

Ook met haar liedjes en optredens accentueert Céline Dion de essentie van het vrouw zijn. Ze drukt liefde, gevoel, geluk, vreugde en uitbundigheid uit. "Enchanting", haar nieuwe geur geeft je de macht om een betoverende invloed op je omgeving uit te oefenen, je voelt je beeldschoon en bent onweerstaanbaar.

"Enchanting" Céline's vierde geur opent met een subtiel boeket van witte bloemen, fijne osmanthus, rijpe rode bessen en cyclaam, ondersteund door sprankelende bloemen orchideeën, gardenia en verse fresia. Doorschijnend amber, romige sandelhout en rijke tongabonen omhullen het hart in een warme sensuele sluier.

De Enchanting flacon is lang en elegant en doet je denken aan een romantisch vloeiende avond jurk. Haar klassieke vorm brengt je terug naar magische avonden, waar vrouwen op hun allermooist zijn. De stijlvolle verpakking, versierd met rijke, gouden reliëfpatronen, roept een dramatisch schemerende hemel op... het begin van een glamoreuze avond gevuld met muziek en romantiek.

In een prachtige foto genomen door Michael Thompson, toont Céline haar sensualiteit en zelfvertrouwen, een vrouw op het hoogtepunt van haar succes. Ze is fantastisch gekleed en draagt een elegante, violette ring ontworpen door H. Stern. De steen (amethust) is gekozen vanwege de symbolische eigenschappen, geeft positieve energie en draagt bij aan ieders succes.

 Celine Dion's ENCHANTING is sinds september 2006 verkrijgbaar bij warenhuis, drogist en parfumerie.

Last modified on
STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189