Céline Dion Informatiepunt

Switch to desktop

2014

Beoordeel dit item
(1 Stem)

 

2014 begint goed voor de fans en voor Céline. Op 25 januari viert René-Charles alweer zijn 13e verjaardag. Céline kan hier helaas niet de hele dag bij zijn, zij staat ergens in LA op een dak de videoclip van "Incredible" op te nemen samen met Ne-Yo. Er verschijnen een paar foto's van iemand die vanuit een ander gebouw foto's heeft gemaakt van het opnemen van deze clip en fans kunnen niet wachten op het eindresultaat.

Dat Céline een groot imperium heeft opgebouwd weten we natuurlijk allemaal. Naast zonnebrillen, parfum, een Céline-roos en schoenen kunnen fans in Australië vanaf 7 februari ook genieten van Céline wijn

2,5 week na het opnemen van de videoclip van "Incredible" wordt de digitale single uitgebracht. Op deze single staat ook "Open Arms", deze track was tot nu toe alleen maar te vinden op de "Love Me Back To Life" album uitgave uit Japan. En om het helemaal bijzonder te maken zingt Céline op 25 februari "Incredible" voor het eerst in de show in Las Vegas samen met Barnev. Het toevoegen van "Incredible" aan de setlist zal de eerste zijn van een paar veranderingen in de show.

Op 14 maart kunnen de fans het duet met Miss Piggy, "Something So Right"  uit de film "Muppets Most Wanted"  in Nederland downloaden. Een select groepje fans krijgt de kans om deze film exclusief bij het hoofdkantoor van Disney te zien, nog voor de officiële release datum.

Speciaal voor Céline's 46e verjaardag komt er een speciale editie van het 7 Jours magazine uit met 32 pagina's. Het magazine is vooral gevuld met een foto's van vroeger en nu. Het magazine is zo gewild dat het na 3 dagen al totaal is uitverkocht in Québec.

"I want to devote every ounce of my strength and energy to my husband's healing..."

Een krap jaar na de geweldige show in Québec op de Plaines d'Abraham, komt eindelijk de lang verwachte DVD en Blu-Ray uit van dit concert. Naast de DVD en Blu-Ray zit er ook een CD bij van dit geweldige concert. "Une Seule Fois" is opgenomen op 27 juli 2013 en uitgebracht op 16 mei 2014.

Het heeft even geduurd, maar begin juni is hij er dan eindelijk, de lang verwachte videoclip van Incredible.

12 juni komt het nieuws naar buiten dat Aldo Giampaolo door Céline en René naar voren is geschoven als nieuwe CEO van Feeling Productions Inc, en Céline's nieuwe manager. Een dag later krijgen we ook het nieuws te horen dat Annie Horth, Céline's stylist per direct de samenwerking stopt. Fans van over de hele wereld maken een heel mooi 'Thank You' videootje voor René, deze kun je hier op YouTube bekijken. In diezelfde week staat Céline al weer voor de 200ste keer op het podium van het Colosseum en wordt "Ne Me Quitte Pas", een cover van Jacques Brel vervangen voor haar eigen, door Jean-Jacques Goldman geschreven "S'il Suffisait D'aimer".

Begin juni gingen er al een aantal geruchten de ronde over een mogelijke Tour door Azië, zo zou ze naar Japan, China, Filipijnen en Taiwan gaan. Op 30 juni worden de eerste data bekend gemaakt. Hieronder de data op even op een rijtje: 
November 11 - Nagoya, Nagoya Dome
November 14 - Osaka, Osaka Dome
November 18 & 19 - Tokyo, Tokyo Dome
29 november - Manila Filipijnen SM Mall of Asia
 
Zo goed als 2014 begon, zo slecht eindigt het en vroeger dan we hadden gehoopt. Op 13 augustus komt er een persbericht naar buiten waarin duidelijk wordt dat Céline per direct alle tot dan toe geplande shows cancelt en voor onbepaalde tijd haar carriere stop zet. Het gaat niet goed met René en hij moet wederom behandeld worden voor keelkanker. Céline wil al haar tijd besteden aan de zorg voor René en haar zoons.
 
2014 heeft toch nog een beetje een goede afsluiting eind november kan Céline er weer een award bijzetten in de prijzenkast. Dit keer wint ze de CBC Artist Of The Year (Top of the Class Award) En 17 december zijn Céline en René alweer 20 jaar getrouwd. 

 

Meer in deze categorie: « 2013

STICHTING CÉLINE DION INFORMATIEPUNT © 1998-2017
Het CDIP wordt wereldwijd erkend als dé Nederlandstalige fanclub voor Céline Dion
KvK 09205189

Top Desktop version